Charlene en Gabriella verschijnen van top tot teen in designer-outfits

Wardrobe envy voor een achtjarige? In Monaco krijgen ze het voor elkaar.

In Monaco is men niet vies van een designer-outfit. Of twee, of drie. Met een zesjarige die al haar eigen Dior-tas meesleept, ligt de lat behoorlijk hoog. En jawel: moeder en dochter verschenen gisteren van top tot teen gehuld in grote namen bij een evenement van het Monegaskische Rode Kruis.

Feest bij het Rode Kruis

Gisteren werd er in Monaco een mooie mijlpaal gevierd: prins Albert staat dit jaar namelijk exact veertig jaar aan het roer van het lokale Rode Kruis. Reden genoeg voor een feestje! De Grimaldi’s kwamen opdagen met het hele gezin, maar onze aandacht ging vooral uit naar Charlene en Gabriella, die piekfijn voor de dag kwamen in hun luxe labels.

Van Louis tot Lanvin

Ook in Monaco zijn de temperaturen fors gedaald, en dus gingen de royals voor een set winterse looks. Charlene ging voor de gelegenheid van head to toe gehuld in Louis Vuitton. Hare Doorluchtigheid matchte een gebreide rok en top, die afgezet zijn met siersteentjes, met een stel neutrale zwarte pumps van de Franse designer. Zo kwam de prinses sleek en stijlvol voor de dag. Mocht je haar look voor jezelf willen: de rok kost je €1550 en de top gaat voor €1650 over de toonbank. De pumps zijn op de meeste plekken uitverkocht, maar ga er maar vanuit dat ook deze je grofweg €700 lichter achterlaten. Ach, alles voor een look à la Charlene, natuurlijk.

En net als haar moeder is de kleine Gabriella inmiddels groot designer-fan. De style-experts van UFO No More weten haar outfit te duiden als een luxe wollen jas van Emporio Armani, met daaronder een stel zoete schoentjes van modehuis Lanvin. De kleine wollen mantel van de achtjarige gaat voor ongeveer €500 over de toonbank, en hoewel haar muiltjes uitverkocht zijn, mag je er gerust van uitgaan dat die je ook zo’n €200 kosten. Dat belooft wat voor wanneer die piepjonge prinses opgroeit!

Betaalbaar outfitje

Overigens waren niet álle Grimaldi’s in designerkledij gestoken. Zo was nichtje Camille Gottlieb ook van de partij – eveneens warm gekleed, maar met een net iets zachter prijskaartje. Zo verscheen de dochter van Stéphanie in een broek en matchende blazer van de Zara. Ook haar schoenen, speld en tas waren van de Spaanse modegigant. Totaalprijs: net iets over de €200. Zo kan het dus óók.

Bron: UFO No More, Royal Fashion Police | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws