Emily in Paris-cast wil aflevering in Amsterdam opnemen

Wij zien Emily wel langs De 9 Straatjes paraderen.

Nog even en dan is het nieuwe seizoen van Emily in Paris weer te zien. Maar wat als de cast de stad van de liefde zou omruilen voor onze eigen hoofdstad? Dat zien ze wel zitten! 

Seizoen 2

Een kleine recap, want wat is er ook alweer gebeurd in seizoen 2? Well, een behoorlijke tweestrijd. Emily moet namelijk kiezen welke man haar hart nu echt gestolen heeft. Is dat chef-kok Gabriel (Lucas Bravo) of de charmante Britse Alfie (Lucien Laviscount). Volgens Emily (Lily Collins) is het de moeilijkste keuze die ze ooit moet maken. En dan wil ze haar werk natuurlijk ook nog eens naar behoren uitvoeren én Frans leren.

De cast heeft zelf ook wel een mening over de serie, en vertellen aan RTL Boulevard hun ongezouten mening. Zo zou een aflevering in Amsterdam een heel goed idee zijn. “Ik ben er nog nooit geweest, maar ik wil er wel heel graag heen”, laat Ashley Park (Mindy Chen) weten. “Dat zou echt leuk zijn”, voegt Lily daar nog aan toe. Ook Lucas Bravo ziet opnames in Amsterdam wel zitten. “De leukste stad ter wereld. Emily in the red district“, grapt hij. “Ik hou van Amsterdam”, zegt Camille Razat (Camille). Gaan we de cast in een nieuw seizoen misschien terugzien in hartje Amsterdam? Fingers crossed!

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: Emily in Paris 

Laatste nieuws