Met deze TikTok-hack heb je in 3 seconden de perfecte eyeliner

Eyeliner à la minute!

Lees ook

Eyeliner, we zijn er dol op. Toch blijft het altijd een groot gesmeer, vooral als je in de drukte van de ochtend het er netjes en gelijk op wilt krijgen. Geen zorgen, want met deze nieuwe TikTok-hack ben je in een mum van tijd klaar! 


Eyeliner à la minute

Voor het aanbrengen van eyeliners zijn er al verschillende trucjes online te vinden. En laten we eerlijk wezen, oefening baart kunst. Toch lukt het ons nooit om het er meteen goed op te krijgen, zonder dat het gaat smudgen of dat je met een wattenstaafje in de weer moet.

Dankzij de truc van TikTok-gebruiker @bexcxmpbell gaat het je alsnog lukken om je eyeliner sharp én snel erop te krijgen. Hiervoor heb je een zachte eyeliner nodig en je vingertop. That’s it! – oké, en je hebt wat tijd nodig om het trucje onder de knie te krijgen.

Een snelle hack

“Als je worstelt met eyeliner, heb ik de perfecte hack“, begint ze haar video mee. “Pak je potlood – zwart, bruin, welke kleur je maar wilt – en je gaat je vinger precies in je ooghoek steken. Waar je de druk kunt voelen (op je vinger), daar ga je wat product op tekenen met het potlood.”

Vervolgens plaatst ze haar vinger op haar bovenste ooghoek en maakt met een snelle veeg een kleine hoek. Het resultaat: gelijkmatige, zacht uitlopende eyeliner. Wauw!

@bexcxmpbell I’m obsessed #linerhacks ♬ original sound – Bex

Zachte eyeliner

Uiteraard zitten er nog wel wat haken en ogen aan deze truc, al is het alleen maar welk product je gebruikt. Om deze Tiktok-hack te laten slagen, heb je een zachte eyeliner nodig. Deze eyeliner is beter omdat hierdoor het pigment kan bewegen zodra het op je huid zit.

Vind je het echt moeilijk? Dan heeft Bex ook nog een briljante oplossing: teken de stip eyeliner recht op je ooglid en gebruik dan je vingertoppen om het omhoog te trekken. Zo ben je alsnog snel klaar en heb je een prachtige look!

Bron: Stylist.co | Beeld: iStock, TikTok @bexcxmpbell


Laatste nieuws

Zie ook