Mike Tindall onthult leuk detail over de kerstlunch van de royal family

Samen dineren? Dat zit er bij de royal family niet in.

Lees ook

Afgelopen dinsdag was de eerste kerstlunch van King Charles, en stonden veel familieleden paraat in Windsor Castle. Zo ook Zara en Mike Tindall, die met hun kinderen Mia, Lena en Lucas aanschoven. Het is niet de eerste keer dat Mike aanwezig is, en deelde hij al eerder een grappig detail over deze royal lunch. 


Kerst bij de royals

Lunchen met de royal family in een kerstige sfeer? Daar willen we maar al te graag bij zijn. Helaas was de pre-kerstlunch van Charles niet voor de pleps, maar voor leden van de royal family. En dan zit je niet gezellig met zijn allen aan een grote tafel, weet Mike Tindall ons te vertellen.

Want allemaal leuk en aardig, al die families en kleine royals, maar waar laat je die? Heel simpel, aan een aparte tafel ín een andere kamer. Mike legt uit: “Tijdens de kerstlunch waren we met ongeveer zeventig anderen, en er zijn in totaal zeven kamers. De kinderen hebben een aparte kleine tafel, die in een andere kamer staat.” Zelf zat hij aan tafel bij prins Charles, en was hij zeer te spreken over het eten. “Het was heerlijk, heel goed.”

De familieleden zijn niet meer bij elkaar geweest sinds de begrafenis van Queen Elizabeth, dus we geloven dat ze een hoop te bespreken hadden – zoals de documentaire van Harry en Meghan, bijvoorbeeld. Al houdt Buckingham Palace zijn lippen stijf op elkaar…

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress


Laatste nieuws

Zie ook