Handig: met deze tips bereid je je huid voor op de feestdagen

Good to know!

De feestdagen gaan vaak gepaard met veel drukte en stress. Je skincare-routine kan er dan weleens bij inschieten. Met deze stappen prep je je huid voor de dagen vol borrels en eten! 

Gezonde blos

Een natuurlijke, roze blos begint bij een goede doorbloeding. Een jaderoller kan daarbij helpen. “De techniek is ontstaan ​​in China, waar het bekend stond om zijn genezende en zuiverende werking”, zo legt Sabina Wizemann, senior chemicus bij Institute Beauty Lab uit. Het zou goed zijn voor onder andere het modelleren, versterken én verstevigen van de huid.

De juiste vitamines

Het cliché beauty starts from within is cliché om een reden: het is waar. Zo kun je je huid ook vanbinnen gezond eten. Enkele voedingsmiddelen die hieraan kunnen bijdragen zijn gember, chiazaad, tomaten en matcha. De twee laatstgenoemden zijn rijk aan antioxidanten die de tekenen van huidveroudering kunnen tegengaan.

Wallen, no more

Donkere kringen onder onze ogen dragen niet echt bij aan een partylook. De make-upartist van zangeres Rihanna deelde onlangs op Instagram een trucje waarmee je ze makkelijk kunt wegwerken. Hier heb je twee concealers voor nodig: een met een warme ondertoon en een die past bij je eigen huidskleur. Vervolgens breng je de warmste tint aan op de plekken die je weggewerkt wil hebben en onthoud: brengt dit goed aan met een beautyblender voor een optimaal resultaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Toner

Een toner kan nét het verschil maken in je verzorgingsroutine. Aanbrengen met een wattenschijfje, vóór je andere skincare-producten. De Lotion Tonique aux Fleur van Sisley bijvoorbeeld, deze toner bereidt de huid voor op je dagelijkse skincare-routine.

Bron: Marie Claire | Beeld: iStock

Laatste nieuws