Groen, groener, groenst: Kate straalt in Sandringham

Ondanks dat we prins Louis voor het eerst in Sandringham zien, steelt Kate toch echt de spotlight.

Op eerste kerstdag was de royal family weer bij elkaar voor de traditionele walkabout in Sandringham. Hoewel het al een speciale dag was, met Charles’ eerste kersttoespraak en de eerste kerstviering op Sandringham van prins Louis, was het vooral Kate die de spotlight stal in een groen ensemble. 

Sandringham

Een royal Christmas is niet compleet zonder een wandeling in Sandringham. Dit jaar was het de eerste keer dat de royal family dat deed zonder wijlen koningin Elizabeth, en was het tevens de eerste kerkdienst die Charles bijwoonde als King en Camilla als Queen Consort.

Als kers op de taart was het ook de eerste keer dat prins Louis aanwezig was tijdens de wandeling. En wat is de jonge prins gegroeid! Tijdens de wandeling klampte hij zich stevig vast aan prinses Kate, maar zo te zien had hij enorm genoten van alle toeschouwers en cadeaus.

Kate Middleton prins Louis
Een lief moment tussen prinses Kate en prins Louis. Beeld: Brunopress

Uiteraard is ons de outfit van Kate ook niet ontgaan, en koos de prinses voor Wales voor groen. Zo droeg ze een lange, olijfgroene militaire jas, die ze combineerde met donkere leren handschoenen.

Kate Middleton
Beeld: Brunopress

De rest van de accessoires bleven geheel in stijl, en droeg ze gouden oorbellen en een olijfgroene fedorahoed met brede rand. Haar formele en landelijke outfit maakt ze compleet met een paar bruine suède laarzen.

Alexander McQueen

Dit is overigens niet de eerste keer dat we de prinses in deze jas spotten. Zo droeg ze hem twee jaar geleden ook, bij een koninklijke verloving in Bradford. De jas is afkomstig van modehuis Alexander McQueen, een favoriet label van Kate. Wat ons betreft is het zeker een goed item om in te investeren, al is het alleen maar omdat je hem ieder jaar kunt dragen!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws