Charlene straalt in nieuwjaarsvideo vanuit Monaco

Ook de royal twins maakten hun debuut!

We hebben afgelopen weekend 2023 ingeluid en daar horen natuurlijk ook de nieuwjaarstoespraken bij! In Monaco deelden de royals in een video op Instagram de nieuwjaarstoespraak van prins Albert. Aan het einde van de video zien we de fashionable prinses Charlene schitteren in een prachtige japon en maakten de tweeling, prins Jacqes en prinses Gabriella, hun debuut bij de nieuwjaarstraditie.

Metallic Jurk

Zoals we van haar verwachten zag prinses Charlene er weer prachtig uit! Aan het einde van de video schittert de prinses in een feestelijke jurk afkomstig van het luxemerk Arkis, meldt Instagram account Royal Fashion Police. De zilveren-ecru kleurige jurk heeft een metallic look en een gehaakt patroon én kost maar liefst €5490! Maar eerlijk is eerlijk: hij staat haar beeldig!

Tweeling

In de toespraak van prins Albert zien we niet alleen Charlene schitteren, ook de achtjarige tweeling, prins Jacques en prinses Gabriella, maakten hun debuut bij de Monegaskische traditie. Samen met hun ouders wensten de royals in de dop de Monegaskische bevolking een heel gelukkig nieuwjaar toe. Té lief!

Toespraak

In zijn toespraak blikt prins Albert terug op 2022. Het was volgens de prins “een jaar van beproevingen”. Ook stond hij even stil bij de oorlog in Oekraïne en de mensen die zijn getroffen door “oorlog, onderdrukking, geweld en intolerantie in onze onrustige wereld”. Voor het nieuwe jaar hoopt de royal dat er meer wordt samengewerkt aan “vrede, wederzijdse acceptatie en solidariteit”. Helemaal noblesse oblige, hoe kon het ook anders.

Bron: Instagram @royalfashionpolice, @palaisprincierdemonaco | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws