Déze Oranje-dame verschijnt in show naast Nikkie de Jager

Nóg een koninklijke connectie voor Nikkie!

Prachtige looks creëren, survivalshows winnen, internationale mega-events hosten… Nikkie de Jager draait er haar hand niet voor om. Afgelopen zomer mocht ze vanwege haar status als rolmodel al lunchen met Willem-Alexander en Máxima, maar binnenkort spreekt ze ook nog een andere Oranje voor haar nieuwe programma.

Make-up Mansion

Deze zomer mocht Nikkie al eens langskomen op Paleis Noordeinde, maar dit keer nodigt de beauty queen zelf één van de Oranjes uit. Niemand minder dan Gravin Eloise van Oranje maakt binnenkort namelijk haar opwachting in de nieuwe show van de make-up-artiest.

Het programma, Nikkie’s Make-up Mansion, draait om tien jonge, talentvolle kandidaten. De show staat helemaal in het teken van creativiteit, visagie, en zelfacceptatie. En daar kan Eloise natuurlijk over meepraten! De twintigjarige jonkvrouw is dan ook te gast als jurylid in het programma.

Om de kandidaten uit te dagen, neemt Nikkie ze mee naar bijzondere plekken om nieuwe inspiratie op te doen. Inspiratie die zij gebruiken voor de make-up-opdrachten, waarbij de kandidaten laten zien wat er schuil kan gaan achter die mooi opgemaakte gezichten. Het programma gaat van start op 14 januari bij AVROTROS.

Keuvelen met de royals

Bij de Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde afgelopen zomer, deelde Nikkie nog dat ze nauwelijks kon geloven wat haar overkwam. “Wat een ongelofelijke eer om te lunchen met de koning en koningin van Nederland samen met andere inspirerende individuen tijdens de jaarlijkse Uitblinkerslunch”, schreef Nikkie toen in haar Instagram Stories bij een vrolijke foto voor Paleis Noordeinde. “Hoe is dit echt?”, deelde de YouTube-ster later ook nog bij een groepsfoto.

Nikkie uitblinkerslunch
Beeld: Brunopress

Met Eloise aan haar zijde als jurylid in haar nieuwe programma, mag Nikkie dus opnieuw een Oranje aan haar indrukwekkende lijst contacten toevoegen. What’s next? Zien we princes Bea straks in een tutorial voorbijkomen? Zou prinses Amalia zich wagen aan één van Nikkies indrukwekkende looks? Wij zien het he-le-maal zitten!

Bron: AVROTROS, Beau Monde Archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws