Letizia toont zich stijlvol in nepbontje

Beeldig in bordeaux!

Als er één royal niet bang is om risico’s te nemen op het gebied van fashion, dan is het de Spaanse Letizia wel. Van strategische tot minder strategische cut-outs en van korte kleedjes tot powerpakken: Leti rockt het allemaal. Vandaag verscheen ze bij een belangrijke ceremonie in een outfit waarmee zij zich zowel stijlvol als bewust toont.

Fashion queen

Letizia heeft al vaker bewezen het absolute toonbeeld van stijl te zijn. Van kritiek trekt zij zich weinig aan, en bij evenementen is de royal met haar gevoel voor mode en eindeloze charisma een graag geziene verschijning. Van casual uitje met de familie tot officiële aangelegenheden: Leti (en haar kledingkast) stellen nooit teleur.

Militaire furore

Met het begin van het nieuwe jaar is het in Spanje traditiegetrouw tijd voor de Pascua Militar-ceremonie. Elk jaar op 6 januari vindt het gebeuren plaats, waarbij de royals onder meer onderscheidingen uitdelen, terugblikken én vooruitblikken op militaire prestaties, en een hoop handen schudden met de legerleiding en andere prominenten. Felipe verscheen hierbij in zijn uniform van de luchtmacht, en Letizia kwam beeldig voor de dag in een lading verschillende designers.

felipe letizia
Beeld: Brunopress

Royal Fashion Police weet het wijnrode kleedje te duiden als een eerder gedragen exemplaar van Varela, dat nauw aansluit en voorzien is van kanten details. Om de frisse buitenlucht te trotseren, drapeerde de koningin bovendien een mantel van Carolina Herrera om haar schouders.

letizia felipe
Beeld: Brunopress

Het is overigens wel 2022, en anno is bont nu niet echt meer trendy te noemen – de designer-cape is dan ook voorzien van een echt nepbontje. Even stylish, maar een nét een iets bewustere keuze. Een setje ton sur ton bordeauxrode pumps uit Leti’s eindeloze verzameling Margrit aan de koninklijke voeten en voilà. En even eerlijk: zo’n vent in uniform als arm candy? Dat is natuurlijk het ultieme accessoire.

Wij voegen ondertussen nog een nepbontje toe aan onze winkelmand!

Bron: Royal Central, Royal Watcher Blog | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws