Zo zien de knappe dochters van Humberto Tan eruit

En ze zijn prachtig!

Hij is één van de meest bekende televisiepresentatoren van Nederland: Humberto Tan. Je kent hem van RTL Late Night, zijn eigen show Humberto en NOS-studio sport. Samen met zijn (inmiddels) ex-partner Ineke, hebben ze 3 prachtige kinderen. Maar: hoe zien zijn dochters er eigenlijk uit?

Leven

Humberto werd geboren in 1965 in het Surinaamse Paramaribo. Eind jaren zestig kwam Humberto’s moeder, Hilly Axwijk, samen met de kids naar Nederland, zijn vader bleef in Suriname. Ze woonden in de Amsterdamse wijk Bijlmermeer en na het behalen van zijn vwo-diploma, ging Humberto rechten studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Al snel werd duidelijk dat Humberto niet alleen kwaliteiten had op juridisch vlak, maar ook als presentator. En in 1991 begint hij bij de AVRO als redacteur bij het programma Forza. Na twee jaar maakt hij de overstap naar Studio Sport en ook gaat hij aan de slag als presentator van het NOS-Journaal. Hierna groeit Humberto uit tot één van de bekendste gezichten voor televisiekijkend Nederland.

Carrière

Hij weet een charmante en sympathieke manier onderwerpen over te brengen aan zijn publiek en zijn gasten op hun gemak te stellen: Humberto was niet voor niks jarenlang hét gezicht van RTL Late Night. Ook presenteerde hij zijn eigen talkshow Humberto waarin prominente gasten bij hem aan tafel schoven om allerlei onderwerpen te bespreken. Geen wonder dus dat Nederland geen genoeg van hem kan krijgen!

Gezin

Humberto was bijna dertig jaar samen met zijn vriendin Ineke. Het is geen geheim dat Humberto en Ineke huwelijksproblemen hadden en onlangs maakte de presentator op Instagram bekend dat hij en zijn voormalig partner Ineke een punt hebben gezet achter hun relatie. Ze zijn nooit getrouwd geweest, maar hebben wel drie prachtige kinderen samen: Isa, Julia en Benjamin. En ben jij nou benieuwd hoe Humberto’s dochters eruit zien? Klik dan verder!

Laatste nieuws