Modekoninginnen in wording: 8 royal ladies om in de gaten te houden

De volgende generatie stijl-iconen met royaal randje!

Bij een royal baantje komt een hoop pomp and circumstance kijken. Tussen tradities, tiara’s en tergend dure erfstukken weten we inmiddels wel een beetje wat we kunnen verwachten bij koninklijke aangelegenheden. Tóch zijn er enkele royal ladies die zich tussen al deze standaard-stukken op modegebied bijzonder veelbelovend tonen.

Lady Kitty Spencer

Beeld: Brunopress

Eerlijk is eerlijk: ze is téchnisch gezien geen royal, maar middels nicht Diana heeft de aristocraat wél een koninklijke connectie. Lady Kitty Eleanor Spencer is namelijk de oudste dochter van Charles Spencer en het nichtje van prinses Diana. Als model maakt zij al jarenlang furore, en inmiddels is ze brand ambassador van onder meer Dolce & Gabbana.

Prinses Alexandra

Beeld: Brunopress

Alexandra is de enige dochter van groothertog Henri van Luxemburg en groothertogin María Teresa – je herkent haar hier direct aan het opvallend korte designer-kleedje. Protocol-proof? Wellicht niet, maar wie kan er nu nee zeggen tegen Prada?

Prinses Amalia

Beeld: Brunopress

Heel veel zien we op dit moment niet van Amalia, maar de Prinses van Oranje komt altijd stijlvol voor de dag – van designerjapon tot powerpak!

Gravin Eloise

eloise andre
Beeld: Brunopress

‘Elo’ kennen we inmiddels als een Oranje die niet op haar mondje is gevallen. De gravin gaat altijd goed gekleed, of het nu in haar TikTok-video’s of op de rode loper is.

Prinses Leonor

Beeld: Brunopress

Prinses Leonor is de kroonprinses van Spanje en oudste dochter van koning Felipe en koningin Letizia, en tevens een schoolgenootje van…

Prinses Alexia

Beeld: Brunopress

Prinses Alexia ontpopt zich steeds meer tot een elegante prinses met een kléin rebels randje.

Prinses Gabriella

Beeld: Brunopress

De oudste helft van de royal Monegaskische twins sleepte op zesjarige leeftijd al een eigen Dior-tas mee. Nu is het wachten tot Gabriella oud genoeg is om op de loper te verschijnen in designerstukken uit moeders kledingkast!

Prinses Salma

Salma
Beeld: Brunopress

De Jordaanse prinses is de tweede dochter en het derde kind van koning Abdullah II en koningin Rania van Jordanië. In haar brick red outfitje springt de dochter eruit bij de nieuwjaarsgroeten van de royals – fashion forward moederlief Rania kan trots op haar zijn!

Bron: Beau Monde Archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws