Vacature: neuzen in de koninklijke kunstcollectie

Wil jij werken voor de royal family? Dit is je kans!

Iedereen die gek is op de rijke geschiedenis en van het Britse koningshuis, opgelet: wie weet werk jij straks wel voor de koninklijke familie! De royals zijn namelijk op zoek naar een coördinator voor hun Family learning programma. Wat dit inhoudt? Jij dompelt je onder in al het pracht en praal dat de koninklijke kunst collectie – Royal Collection Trust – te bieden heeft, en brengt dit over op kinderen en gezinnen die de paleizen bezoeken. Maar, wat schuift dat eigenlijk?

Vacature

De vacature is te zien op de officiële website van Buckingham Palace en je ontvangt een startsalaris van zo’n 33.000 euro per jaar. Hiervoor ga je voor 30 uur, 4 dagen per week aan de slag. Je werkplek? St. James Palace. Ook ben je verantwoordelijke voor de publieke opening van Buckingham Palace, Windsor Castle en Palace of Holyroodhouse in Edinburgh. Daarnaast ga je samen met de Manager kijken hoe je families kan “betrekken, verrassen en inspireren” met de geschiedenis van de koninklijke kunstcollectie.

Ideale Kandidaat

Je mag natuurlijk niet zomaar aan de slag bij de Britse royals. De lijst met functie-eisen is dan ook niet beknopt. Zo moet je voldoende werkervaring in musea hebben en een oprechte interesse in de collectie. Ook moet je creatief en vooruitstrevend zijn, en weten hoe je mensen moet bereiken. Je moet georganiseerd zijn en oog hebben voor detail, maar ook moet je kunnen werken onder druk en flexibel zijn, om nog maar een gedeelte van de eisenlijst op te sommen! Tja, je moet er wat voor over hebben natuurlijk.

Klinkt dit nou als je droombaan? Dan moet je er snel bijzijn want de vacature sluit op 15 januari!

Bron: The Royal House Hold, Hello! |Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws