Mike en Zara Tindall delen romantische kiekjes vanuit Australië

Paardenpret, stralende stranden en vooral veel verliefde foto's.

De dochter en schoonzoon van Anne, Princess Royal, bevinden zich op dit moment in Australië. Net als de hele top van de paardenracewereld, overigens. Daar is namelijk een groots evenement aan de gang met veilingen, polo matches, races, en meer van dat soort paardenpret. Als echte paardenfamilie zijn Zara en Mike Tindall daar op dit moment natuurlijk aanwezig, en dat levert zoete foto’s op!

Magic Millions

Waar wij het moeten stellen met grauwe luchten en eindeloze regen, is het in Australië (letterlijk) de wereld op z’n kop. Daar viert de zomer hoogtij, en kan men flaneren in luchtige jurkjes, met zongebruinde benen en een zonnige G’day mate op het terras.

Het dagdromen over zo’n zomerse vacay wordt door de Zara en Mike Tindall wel heel makkelijk gemaakt. Zij zijn op dit moment aanwezig bij de verschillende evenementen rond de Magic Millions, waarvan Mike via zijn Instagram een hoop lieve foto’s en video’s deelt. De liefde spat er duidelijk van af!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mike Tindall (@mike_tindall12)

Zomerliefde

In een aantal van de lieve foto’s is te zien dat Zara een jurk draagt van het merk Rebecca Valance, volgens de stijlexperts van @RoyalFashionPolice. Als een moderne Cinderella straalde Zara in lichtblauw op haar sleehakken. Voeg hier een stel goede diamanten aan toe et voilà.

Bij de overige foto’s die Mike deelde (hierboven te zien als je naar rechts klikt), vinden we onder meer kiekjes van zijn vrouw te paard, die de strijd aangaat tijdens een polo-match. Ook is er tijd voor een kléin kusje voor manlief. De prins op het witte paard? Verleden tijd. Anno 2022 gaan we voor de prinses op het donkere paard – voor het gemak negeren we even dat Zara geen prinselijke titel heeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mike Tindall (@mike_tindall12)

Ontspanning

Naast alle inspanning te paard, was er ook tijd voor een stukje ontspanning. Zo deelde Mike een aantal foto’s van de prachtige Australische omgeving, waar je direct een sterk staaltje travel envy van oploopt. Ook hier maakt de voormalig rugbyspeler ruimte voor een zoete foto zij aan zij met Zara. Gekleed in sportieve outfitjes poseren de Tindalls hier voor een stralend Australisch strand. Wij dagdromen nog even verder…

Laatste nieuws