Kink in de kroonjuwelen: Harry deelt een bijzonder unroyal bekentenis

Excuse you?

Ja ja, we hebben al een hoop gehoord vanuit prins Harry de afgelopen weken. Crux van het verhaal is dat meneer zich niet netjes behandeld voelde door de rest van de Windsors – om over de kritiek op zijn relatie met Meghan Markle nog maar te zwijgen. Maar tussen alle ontboezemingen over de relatie met zijn broer door, deelt Harry een wel heel, uh, persoonlijk detail in zijn memoires.

Privé

In Spare, of Reserve, zoals het boek in het Nederlands heet, neemt Harry ons mee door zijn levensloop tot nu toe. Van zijn jongste jaren en de matchende outfits met oudere broer ‘Willy’, naar het overlijden van zijn moeder, naar natuurlijk de huidige situatie.

Tussendoor krijgen we een hoop bijzondere details over de prins te horen: van z’n ontmaagding tot drugsgebruik en van vechtpartij tot details over z’n kroonjuwelen. Wait, what?!

Bevriezing

Jawel: Harry vertelt uitgebreid over de staat van zijn jongeheer. Het ging namelijk niet goed met het koninklijk lid na een trip over de Noordpool. Harry omschrijft dat hij last had van vroege bevriezingssymptomen: frostnip. Harry had flinke last van z’n oren, wangen, en vingers, maar ook van z’n geslachtsorgaan. En erger nog: het ongemak bereikte een hoogtepunt op dé grote dag van Wills en Kate.

“Bij thuiskomst ontdekte ik tot mijn horror dat mijn nether regions ook last hadden van frostnip”, omschrijft de Duke. “En hoewel m’n oren en wangen alweer genazen, was dat niet het geval voor mijn jongeheer. Het werd met de dag erger.”

“Ik weet niet waarom ik zo aarzelde over het bespreken van mijn penis met Pa, of de andere aanwezige heren”, schrijft Harry. En dat, deelt Harry, terwijl zijn tampeloeres toch al een zaak van publieke interesse was. “De pers had er uitgebreid over geschreven”, legt hij uit. In het kader van zijn éigen verhaal vertellen, pakt Harry het dus ook op dit vlak grondig aan.

Willy

Het hele incident zorgt in elk geval voor bijzonder memorabele citaten, zoals: “Tussen deze gedachten aan Mummy en de dood en mijn bevroren penis, liep ik het risico net zo nerveus te worden als de bruidegom.” En: “Wat wilde het universum te bewijzen door me mijn penis en mijn broer op hetzelfde moment af te nemen?” Zo krijgt het feit dat de Duke of Sussex door het hele boek refereert aan zijn broer als ‘Willy’ opeens een bijzondere bijbetekenis.

Hoe dan ook: H heeft van de nare ervaring geleerd. Bij een volgende trip richting de Zuidpool laat hij namelijk een custom mantel voor zijn petit prince maken. Of, in zijn eigen woorden: een ‘bespoke cock cushion‘. Waarvan akte.

Bron: Spare | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws