Dit zijn de prachtige dochters van Humberto Tan

Looking gorgeous!

Lees ook

Hij is één van de meest bekende televisiepresentatoren van Nederland: Humberto Tan. Je kent hem van RTL Late Night, zijn eigen show Humberto en NOS-studio sport. Samen met zijn (inmiddels) ex-partner Ineke, hebben ze 3 prachtige kinderen. Maar: hoe zien zijn dochters er eigenlijk uit?


Carrière

Hij weet een charmante en sympathieke manier onderwerpen over te brengen aan zijn publiek en zijn gasten op hun gemak te stellen: Humberto was niet voor niks jarenlang hét gezicht van RTL Late Night. Ook presenteerde hij zijn eigen talkshow Humberto waarin prominente gasten bij hem aan tafel schoven om allerlei onderwerpen te bespreken. Geen wonder dus dat Nederland geen genoeg van hem kan krijgen!

Gezin

Humberto was bijna dertig jaar samen met zijn vriendin Ineke. Het is geen geheim dat Humberto en Ineke huwelijksproblemen hadden en onlangs maakte de presentator op Instagram bekend dat hij en zijn voormalig partner Ineke een punt hebben gezet achter hun relatie. Ze zijn nooit getrouwd geweest, maar hebben wel drie prachtige kinderen samen: Isa, Julia en Benjamin.

Isa Tan

Dat haar vader een bekend gezicht is op tv moge duidelijk zijn, maar ook oudste dochter Isa Tan (25) kan je misschien bekend voorkomen! Ze deed namelijk samen met haar vader mee aan het programma Waar is de Mol. Humberto’s beeldschone dochter deelt geregeld een prachtige foto op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isa Tan (@isaatan)

En ze poseert wel eens met vaderlief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isa Tan (@isaatan)

 

Julia Tan

Ook de jongste dochter van Humberto heb je misschien wel eens voorbij zien komen op tv. Julia Tan (22) deed namelijk samen met haar vader mee aan het intensieve dansprogramma Dance Dance Dance. Daarnaast deelt deze beauty geregeld knappe kiekjes op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Julia Tan (@juliatan)

Zou ze die creatieve kant van haar vader hebben?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Julia Tan (@juliatan)

Ook houdt ze zich bezig met muziek en de podcast De Muziekclub samen met Julius van Eijs en singer-songwriter Lizzy van den Herik – juist ja, het zusje van model Joann en nichtje van Gigi en Bella Hadid. Één ding is zeker: naast een prachtige carrière heeft Humberto ook nog eens prachtige kinderen.

Bron: Wikipedia, Sprekershuis, Instagram @juliatan @isatan | Beeld: BrunoPress


Laatste nieuws

Zie ook