De enige foto van ál prins Alberts kinderen

Een zeldzaam kiekje vanuit Monaco.

We zien de twins uit Monaco vaak genoeg opduiken op lieve foto’s van de koninklijke evenementen in het microstaatje. Maar voor zij het levenslicht zagen, kreeg prins Albert al twee keer kinderen bij andre vrouwen. Buitenechtelijk, met uiteraard flinke schandalen tot gevolg. Foto’s van deze twee oudste kids zijn een stukje zeldzamer – maar er is inmiddels welgeteld één foto van alle nazaten van de Monegaskische Hoogheid.

Met z’n vieren

Jazmin Grace Grimaldi, de oudste (buitenechtelijke) dochter van prins Albert, deelt graag snapshots uit haar leven online. Héél soms zit daar een foto tussen van haar prinselijke familie – Jazmin is immers toch nu en dan in de buurt van het Monegaskische koningshuis te vinden. Zo verscheen zij het afgelopen najaar nog zij aan zij met haar vader bij een evenement in NYC.

Maar het meest zeldzame kiekje dat zij deelde, was te vinden in een jaaroverzicht dat zij vorig jaar deelde. Nooit eerder zagen we namelijk een foto waarop álle kinderen van prins Albert samen te zien zijn. In Jazmins jaaroverzicht vliegen de foto’s razendsnel voorbij, maar geen zorgen. Verderop in het artikel delen we het kiekje nog even los van de video, voor het geval je net zoals wij dit sneltreintempo niet bijhoudt. Overigens zijn de andere plaatjes ook leuk om te bekijken, daar niet van.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Jazmin, Alexandre, Jacques en Gabriella

In de zomer van 2021 bezochten zowel Jazmin (30), die in New York woont, als Alexandre (19), die in Londen woont, hun vader in Monaco. Het zou goed kunnen dat de foto van prins Alberts vier kinderen toen is genomen. Blije gezichten!

Prins Jacques, prinses Gabriella, Jazmin en Alexandre. Screenshot Instagram reel: @jazmingracegrimaldi

Hoe zit ’t ook alweer, met de mini-Monaco’s? Tweeling Jacques en Gabriella zijn de kinderen die prins Albert samen met zijn echtgenote prinses Charlene kreeg. Jazmin werd geboren uit een eerdere relatie met Tamara Rotolo, Alexandra uit Alberts relatie met Nicole Coste. De vier kunnen het naar verluidt goed met elkaar vinden; vooral Jazmin spreekt zich regelmatig liefdevol uit over haar broertjes en zusje op Instagram. “Ik kan niet wachten om ze op te zien groeien. Ze hebben van die prachtige, grote blauwe ogen en gedragen zich allebei al zo keurig!” vertelde de actrice eerder aan Harper’s Bazaar over Jacques en Gabriella. Ook Alexandre kan goed met de tweeling overweg, vertelde moeder Nicole Coste een poos geleden aan Paris Match: “Zij zijn natuurlijk nog jong. Alexandre speelt leuk met ze wanneer hij ze ziet.”

Hopelijk zien we binnenkort meer van deze lieve foto’s – wie weet wanneer de Grimaldi’s weer reunited zijn!

Bron: Daily Mail, @JazminGraceGrimaldi | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws