Red carpet beauties: glitter en glamour bij de Critics Choice Awards

Sexy in sheer en gorgeous in gold!

Traditiegetrouw staat het begin van een nieuw jaar in het teken van allerlei awards, uitreikingen, en prijzenceremonies. Vorige week hadden we de Golden Globes, het stemmen voor de Oscars is inmiddels begonnen, en begin volgende maand zijn daar de Grammys. Afgelopen weekend was het de beurt aan de Critics Choice Awards, waarbij weer de crème de la crème van Hollywood op de rode loper verscheen.

Sheer beauty

Bij de Golden Globes werd vorige week flink uitgepakt met sexy outfitjes, en ook dit weekend stelden de sterren niet teleur. Alsof het was afgesproken, verschenen er een hoop actrices in niets verhullende outfitjes met een hoop seethrough materiaal.

Beeld: Brunopress

Golden girls

Sommigen hielden het echter simpel: met goed goud zit je nooit fout!

Beeld: Brunopress

Kleine kanttekening is dan echter wel dat je een soort aluminiumfolie-situatie liefst wilt vermijden….en dat gaat Sheryl Lee Ralph niet helemaal goed af. Wij zijn er nog niet uit: is dit meer reddingsdeken of Ferrero Rocher?

Glitter

En ten slotte kunnen natuurlijk de nodige glitter-looks niet ontbreken. Een hoop sterren gingen voor stralend zwart, maar bijna alle kleuren van de regenboog waren op de loper te spotten.

Beeld: Brunopress

Van Kate Hudsons platinum outfitje met een smaakvolle dosis sideboob tot de sexy slit en mesh-illusie aan de japon van Aubrey Plaza – zelfs nieuwslezeres Rebecca Jarvis, die hier niet direct bij het grote publiek bekend is, maakte indruk. Meer van al deze glitters, pretty please!

Grote winnaars

De prijzen waren onderverdeeld in twee categorieën: een reeks awards voor de filmindustrie, en een aparte selectie beeldjes voor series op tv en streaming-services. In de filmcategorie was Everything Everywhere All at Once de grootste winnaar met vijf prijzen. Black Panther: Wakanda Forever en Glass Onion: A Knives Out Mystery gingen er beiden met twee prijzen vandoor.

Bij de series wist Better Call Saul de meeste nominaties te verzilveren, op de voet gevolgd door Abbott Elementary, The Dropout, en Weird: The Al Yankovic Story met elk twee awards. En nu is het aftellen tot het volgende grote prijzenfestijn!

Bron: CNN, EW | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws