Danny Froger en grote liefde Ann Dominique zijn 6 jaar samen

Op Instagram trakteren ze hun volgers op een lief en grappig kiekje. 

Lees ook

Het was feest voor Danny Roger en Ann Dominique: de twee zijn namelijk zes jaar samen. Dit nieuws deelden ze gisteren op Instagram waar ze hun volgers trakteerden op een lief en grappig kiekje. 

6 jaar samen

Om te vieren dat Danny zes jaar samen is met zijn grote liefde Dominique, deelt Danny een foto uit de ’toekomst’. “6 jaar samen met de beste ❤️ Dit is vast een foto uit de toekomst want dit gaan we makkelijk halen (ook al wil je mij af en toe achter het behang plakken 😜❤️)”, luidt de caption. Op de foto is Danny te zien met grijs haar en een grote grijze baard, en is ook Ann Dominique er niet jonger op geworden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danny Froger (@dannyfroger)

Ann Dominique zet op Instagram haar grote liefde ook even in het zonnetje. In plaats van een foto als bejaarden, deelt zij in haar Instagram Stories een foto uit de oude doos uit 2017. Adorable!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ANN DOMINIQUE WILTEN (@anndominique)

Trouwplannen

Dat de twee erg gelukkig zijn samen, spat er vanaf en met hun twee mooie dochters vormen ze one big happy family. Het enige wat nog lijkt te missen is een trouwring. Maarre, ziet het stel trouwen wel zitten? Danny vertelde van de zomer aan Story dat Ann Dominique dat dolgraag zou willen en dat het bij hemzelf ook steeds meer begint te kriebelen. “Zij wilde eigenlijk eerst trouwen en dan pas aan kinderen beginnen”, zegt Danny. “Dat is anders gelopen. Maar na de tweede baby gaan wij zeker trouwen, daar hoeft niemand aan te twijfelen”, vervolgde hij.

De tweede baby, een prachtige dochter genaamd Scottie, is inmiddels al een tijdje geboren. Maar we moeten nog even geduld hebben. “We hadden het er laatst over dat het ons dan wel leuk lijkt als onze beide kinderen dan kunnen lopen. Maar het gaat dus zeker gebeuren!”, aldus Danny. Wij zijn benieuwd!

Bron: Instagram @dannyfroger @anndominique | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws

Zie ook