Hiep hiep hoera! Mia Tindall blaast vandaag negen kaarsjes uit

Een zeldzaam uitstapje voor Mia Tindall.

Het is vandaag feest in huize Tindall! Mike en Zara’s oudste dochter Mia, de ‘Windsor-wildebras’, wordt vandaag namelijk negen jaar oud. Dé perfecte gelegenheid om eens terug te blikken op de selectie lieve kiekjes die we hebben van de kleindochter van Princess Anne.

 

Mia Tindall

De oudste dochter van Zara en Mike Tindall viert vandaag alweer haar negende verjaardag. En net zoals bij alle kids, groeit de achterkleindochter van Elizabeth snel op. Ze verschijnt niet vaak in beeld, maar sóms zijn daar evenementen waar we de kleine toch kunnen spotten, zoals begin dit jaar bij de paardenraces in Cheltenham. Naast een designertasje in blauw van Aspinal London à 475 pond (omgerekend bijna 540 euro), blijkt de jonge Mia al een waar modeprinsesje te zijn met haar eigen lip gloss op zak.

Beeld: Brunopress

Ook is het duidelijk dat we met vier generaties paardenmeisjes te maken hebben: na de Queen, prinses Anne en Zara lijkt ook Mia zich uitstekend te vermaken tussen de racepaarden. Al voelt ze zich toch het meest op haar gemak in de buurt van haar moeder, zoals op deze zoete foto’s van vorig jaar.

Zara en Mia Tindall bij de Cheltenham Racecourse, 2022. Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress

Waar Olympisch ruiter Zara haar dochter warm probeert te maken voor de paardensport, doet Mia’s vader hetzelfde op het rugbyveld. Als voormalig professioneel rugbyspeler neemt Mike Tindall zijn dochter graag mee naar een sportwedstrijd, en dat vindt ze héérlijk, zo vertelde hij al eens. “Mia is echt een vaderskindje, het is ongelooflijk”, aldus Mike. Het kan niet anders dan dat de kleindochter van prinses Anne ook een groot hart voor de sport krijgt: maar wordt ’t rugby, paardenraces of toch heel iets anders?

Een echt vaderskindje: tijd om te klieren met paps bij de Jubilee! (Beeld: Brunopress)

Wildebras

Maar naast sportmeisje en modeprinsesje, staat Mia vooral bekend om haar uitgesproken karakter. Van rennen, vallen, en weer opstaan…

Beeld: Brunopress

…naar zweef- en vliegkunsten…

Beeld: Brunopress

…tot er duidelijk geen zin meer in hebben.

Beeld: Brunopress

Maar goed, als Mia geen trek meer heeft in alle activiteiten bij de equestrian events van haar moeder, dan kan ze altijd haar vader nog (letterlijk) op z’n kop zitten.

Mia Tindall
Beeld: Brunopress

De Tindalls

Mia is de oudste van de drie kinderen van Zara en Mike. Haar zusje Lena wordt in de zomer vijf jaar oud, en broertje Lucas viert in maart zijn tweede verjaardag. Net als hun moeder en oom Peter Phillips hebben de Tindalls geen koninklijke titel meegekregen, en als nummers 21, 22 en 23 in de lijn van de troonopvolging is een leven in de royal spotlights ook uitgesloten. Maar reken maar dat we Mia en haar siblings regelmatig op een tribune zullen zien! Of toch op het sportveld zelf? Wie weet!

Bron: Elle FR, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws