Máxima’s favoriete designercape verschijnt weer bij nieuwjaarsreceptie

Een overduidelijke seal of approval van Máxima!

Inmiddels is 2023 al bijna drie weken onderweg, maar dat weerhoudt onze Oranjes er niet van om nog even een nieuwjaarsreceptie te organiseren. Vandaag en morgen zullen Willem-Alexander en Máxima verschillende prominenten uit binnen- en buitenland ontvangen.

Hollands feestje

Van de twee nieuwjaarsrecepties die Wim-Lex en Máxima deze week organiseren, stond vandaag in het teken van Nederlandse genodigden. In het Koninklijk Paleis Amsterdam komt een breed scala aan gasten. Het koningspaar ontvangt volgens de RVD ‘enkele honderden gasten uit politiek en openbaar bestuur en uit diverse sectoren van de Nederlandse samenleving’. Hierbij zijn dit jaar in het bijzonder aanwezigen die iets te maken hebben met het thema ‘wonen’.

Designers

Bij het onderonsje verscheen de koning uiteraard strak in pak, en ging Máxima gekleed in een hoop designers. Zo was daar een strokenrok van Lena Hoschek, een modehuis dat z’n roots in Wenen heeft. Deze combineert Máxima met een goudgele top van Natan en een set pumps van Gianvito Rossi.

maxima willem alexander

Herhaling

Het volledige outfitje zagen we eind vorig jaar ook al een keer verschijnen, toen droeg ze deze bij de Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde. Toen maakte ze haar look nog af met een donkere kleur op haar nagels en een stel chandelier oorbellen.

Vandaag kiest de koningin echter voor een stel flinke juwelen aan haar oren, waar we met dank aan een goed getimede windvlaag een glimp van opvangen. Het gaat hier waarschijnlijk om een stel diamanten erfstukken, die ooit aan koningin Wilhelmina hebben toebehoord.

Beeld: Brunopress

En jawel: Máxima’s favoriete cape werd weer uit de kast getrokken. Het designermodelletje van Valentino heeft onze hoogheid inmiddels in drie kleuren in haar kast hangen, en ze kwam er de afgelopen maanden al meerdere keren in tevoorschijn. Wie weet: gaan we de cape in nog meer verschillende kleuren zien?

Bron: UFO No More, RVD, The Court Jeweller | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws