Yes! Madonna kondigt wereldtournee aan

Madonna viert haar carrièremijlpaal met een wereldtournee en komt ook naar Nederland!

Madonna-fans opgelet! De Queen of Pop kondigt namelijk op Instagram aan dat ze op wereldtournee gaat! De 64-jarige zangeres heeft namelijk een schitterende carrièremijlpaal bereikt en om dat te vieren zal ze over de hele wereld optreden. Op 1 december 2023 staat ze in de Ziggo Dome!

Jubileum

Het is dit jaar 40 jaar geleden dat de Queen of Pop haar debuutalbum Madonna uitbracht in 1983. Om dit fantastische muziekjubileum te vieren kondigt Madonna op haar Instagram The Celebration Tour aan. In de video wordt Madonna uitgedaagd door Amy Schumer om op wereldtournee te gaan en daar haar vier decennia aan megahits te performen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna)

The Celebration Tour

The Celebration Tour zal volgens concertorganisator MOJO in het teken staan van een “artistieke reis door vier decennia en is een eerbetoon aan de stad New York waar haar muziekcarrière begon.” Ook zegt Madonna over de aankomende tour: “Ik kijk ernaar uit om zoveel mogelijk nummers te spelen in de hoop mijn fans de show te geven waarop ze hebben gewacht.” Het belooft gegarandeerd een spektakel te worden. Wij kunnen niet wachten!

Kaarten

Op 1 december 2023 zal Madonna haar optreden geven in de Ziggo Dome. Wil jij een kaartje bemachtigen? De kaartverkoop start op 20 januari om 10 uur ’s ochtends en de prijs van de kaarten zal ongeveer rond de 45 euro liggen. Wees er dus snel bij! Meer info kun je vinden op mojo.nl/madonna.

Bron: MOJO | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws