Knutselende Kate: de princess of Wales bezoekt crèche

De prinses stak haar handen uit de mouwen en dat levert leuke kiekjes op!

Prinses Kate maakte afgelopen woensdag haar eerste solotrip van het jaar en dat ging er heel gezellig aan toe! Ze bezocht namelijk de kinderopvang Foxcubs in het Engelse plaatsje Luton. De moeder van drie voelde zich daar als een vis in het water en dat leverde leuke kiekjes op!

Kinderopvang

Kate stak haar handen uit de mouwen en schoof lekker aan bij de kinderen om mee te doen met verschillende knutselactiviteiten. Met drie kleine kinderen thuis weet de prinses daar natuurlijk wel raad mee. Het Instagram-account van de prins en prinses of Wales deelde dan ook een video met vrolijke beelden waar we Kate alleen maar op zien glimlachen.

De prinses nam uitgebreid de tijd om te kletsen met de kleintjes en vermaakte zich prima door papieren maskertjes te knutselen en te spelen bij de zandtafel.

Beeld: BrunoPress

Camel coat

Zoals we van haar gewend zijn, zag Kate er weer uit om door een ringetje te halen. Ze droeg voor de gelegenheid een stijlvolle, maar casual outfit. De camel coat die ze aan heeft, is een oude bekende en komt van het modehuis Massimo Dutti. Daaronder draagt ze een rode, zijden coltrui en matchende rok van het merk Gabriella Hearst. Een beetje sparkle kan natuurlijk niet ontbreken bij een prinses, dus droeg ze gouden oorbellen van de juwelier Kiki McDonough.

Beeld: BrunoPress

The Royal Foundation Centre for Early Childhood

Dat Kate gek is op kinderen spat er aan alle kanten af, maar ook was er tijd voor serieuzere zaken. De prinses zet zich namelijk al jaren in om aan te kaarten hoe belangrijk de eerste levensjaren zijn voor de ontwikkeling van een kind. Ze ging daarom in gesprek met de ouders en verzorgers over de rol die kinderdagverblijven spelen bij het vormgeven van de ontwikkeling van kinderen.

Bron: Hello magazine, Instagram @theprinceandprincessofwales | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws