Koningin Letizia fashionable in betaalbare blouse

Van casual uitje met de familie tot officiële aangelegenheden: Leti (en haar kledingkast) stellen nooit teleur!

Als er één royal niet bang is om risico’s te nemen op het gebied van fashion, dan is het de Spaanse Letizia wel. Van strategische tot minder strategische cut-outs en van korte kleedjes tot powerpakken: Leti rockt het allemaal. Gisteren verscheen de koningin niet alleen in een fabulous blauwe blouse, hij was ook nog eens betaalbaar!

Koninklijk shoppen

Van casual uitje met de familie tot officiële aangelegenheden: Leti (en haar kledingkast) stellen nooit teleur. Voor een bezoek aan de Royal Spanish Academy struinde ze niet alle designermerken af, maar stapte ze gewoon binnen in een high street winkel. Een fijne bijkomstigheid is dat de blouse geen koninklijk prijskaartje heeft, maar te koop is voor ‘maar’ €80 bij het modehuis Pol Studio.

Beeld: BrunoPress

De elegante look heeft Letizia afgemaakt met een zwarte leren rok van het merk Boss. Deze rok is helaas minder betaalbaar want er hangt een prijskaartje aan van €349. Ze combineert de outfit met grote gekleurde statement oorbellen van de Spaanse juwelier Alexandra Plata. Letizia begint onderhand de Queen of recycle te worden, want alle items van haar outfit heeft ze al een keer eerder gedragen. Voor Leti geldt: sustainability is key.

Beeld: BrunoPress

High street look

Koningin Letizia is overigens niet de enige royal die de designermerken soms links laat liggen. Zo weet hertogin Kate Middleton ook altijd de juiste items te vinden bij een high street winkel. In april werd ze zelfs nog gespot in een complete betaalbare look – en weet ze net als koningin Letizia royal items te vinden in winkels als & Other Stories. Ook Self-Portrait is een groot favoriet van de hertogin. Zou de Spaanse koningin hier al vanaf weten?

Bron: Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws