Chantal Janzen deelt lieve boodschap voor jarige zoontje

'Man, wat ben ik trots dat ik zijn moeder mag zijn.'

Lees ook

Via haar Instagram-pagina deelt Chantal Janzen regelmatig updates over haar prachtige gezin – met een flinke dosis humor, zoals we van de presentatrice gewend zijn. Ook vandaag laat Chantal van zich horen, want James, het zoontje van Chantal en haar grote liefde Marco Geeratz, is veertien geworden.

Hiep hiep hoera

Inmiddels is het veertien jaar geleden dat de kleine James werd geboren. Samen met Marco heeft Chantal nog een zoontje Bobby en hij maakte als vijfde kind in hun gemengde familie het plaatje compleet. Zo is Chantal ook de stiefmoeder van Esmée, Isaa en Zion. Met een emotioneel bericht op Instagram blikt de trotse moeder terug op hoe de kleine James gegroeid is.

“Deze baby is vandaag 14 jaar geworden. Zijn hele basisschooltijd zei er ieder jaar wel een docent: ‘Hadden we maar 30 James’en in de klas’. Uiteraard heb ik daar geen gehoor aan gegeven want dan had ik 30x moeten bevallen. Enfin. Ik snap wel heel goed waarom ze dat zeiden.” luidt het bericht.

Mooie boodschap

Op Instagram deelt Chantal een reeks foto’s waarin we James kunnen zien opgroeien. Ook heeft ze nog een hele lieve boodschap voor haar zoon. “Met deze lieve leuke grappige creatieve mooie jongen is het al 14 jaar feest. Man, wat ben ik trots dat ik zijn moeder mag zijn. ❤️JAMES 14❤️”, deelt ze. Zo lief!

Bron: Grazia, Instagram @chantaljanzen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook