Zien: twins Monaco bezoeken circus met vaderlief

Er verschijnen steeds meer royals op het jaarlijkse circusfestival!

Lees ook

Het is tien dagen lang circuspret in Monte Carlo, en dat gaat ook aan de royals niet voorbij. Waar prinses Stéphanie eerder deze week al front row zat, zien we nu ook twins Gabriella en Jacques in het circus verschijnen. 

Twins met Louis en Camille gespot

De tijd van het jaarlijkse Internationale Circusfestival in Monaco is weer aangebroken, tot grote blijdschap van de Monegasken. Prinses Stéphanie, de beschermvrouw en voorzitter van het Monegaskische circus, werd afgelopen donderdag al gespot op het festival. Nu zien we ook de twins samen met papa prins Albert, neef Louis en nicht Camille plaatsnemen in het publiek.

Familie niet compleet

Toch is niet de hele familie compleet, want prinses Charlene is niet van de partij. Vorige maand vertelde echtgenoot Albert hoe trots hij is op ‘zijn’ Charlene, die na een moeilijke periode eindelijk weer wat lijkt te zijn opgekrabbeld. “Charlene doet het heel goed. Zoals je zelf kunt zien, is ze actief geweest bij een aantal verschillende evenementen. Charlene houdt zich meer bezig met het openbare leven en zorgt voor dingen waar ze gepassioneerd over is”, vertelde Albert in een openhartig interview met People. En dat is maar goed ook, want wij krijgen geen genoeg van de glamorous looks van de knappe prinses!

monaco circus
Zonder moeder, maar mét neef en nicht op sleeptouw. (Beeld: Brunopress)

Kritiek op Stéphanie

Eerder kreeg prinses Stéphanie, die onder andere liefdesrelaties had met een olifantendresseur en acrobaat, te maken met een flinke dosis kritiek wat betreft haar liefde voor het circus. De prinses benadrukt maar wat graag hoe zo’n grote dierenvriend ze is, maar heeft ook uitspraken gedaan die niet helemaal kloppen bij dat beeld. Zo zei ze dat een circus zonder dieren als een opera met playback is, terwijl we toch allemaal weten dat de dierenbescherming – to say the least – niet blij is met dierenacts in het circus. Hmm, beetje tegenstrijdig, Stéphanie…

Bron: Beau Monde archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook