Freaky fashion: Kylie Jenner verschijnt met leeuwenhoofd bij Paris Fashion Week

Kylie neemt de dierenprint-trend wel erg serieus...

De Couture Fashion Week in Parijs is in volle gang en voor de gelegenheid reizen de grootste influencers en modellen af naar de stad van de liefde. Niemand minder dan Kylie Jenner zat front row tijdens de show van modehuis Schiaparelli en trok daar, nog voor de show begon, alle aandacht. De realityster verscheen namelijk met een wel erg realistisch leeuwenhoofd op haar jurk.

Schiaparelli

Het Franse modehuis Schiaparelli staat bekend om haar uitbundige – en soms shockerende – creaties en combineert kunst met fashion. Dit jaar had de show, waarin de de lente- en zomercollectie van 2023 gepresenteerd werd, een dierlijk thema. Naomi Campbell verscheen op de runway met een gigantisch zwarte wolf aan haar outfit en ook Kylie shockeerde vriend en vijand met een levensecht 3D-leeuwenhoofd op haar schouder. De leeuw is natuurlijk helemaal nep, maar dat zagen we er niet vanaf.

kylie-jenner
Beeld: Brunopress

Reactie fans

Deze spraakmakende outfit zorgde dan ook voor veel ophef. Fans vinden namelijk dat ze plank volledig misslaat. Op Instagram deelde Kylie een post van haar outfit en haar volgers reageerden geshockeerd. Sommigen noemden de look “horrifying” en “ridiculous”, anderen zien het als haar “worst fashion mistakes of all time.” Ze vinden dat dieren niet moeten worden gezien als een accessoires. Toch klonken er ook positieve reacties en zeggen sommige fans dat ze er “fierce” uitziet. Of dit echt classy is, durven wij niet te zeggen…

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws