Babynieuws! Prinses Eugenie en Jack Brooksbank verwachten tweede kindje

Gezinsuitbreiding op komst!

De geruchten gingen al langer, maar nu is er dan eindelijk bevestiging. Via haar officiële Instagram-pagina deelt de Yorkse prinses dat zij deze zomer nog een kleine bundle of joy verwachten!

Blijde verwachting

Ze kunnen er kort, maar krachtig over zijn: Eugenie en Jack zullen deze zomer hun tweede kindje verwelkomen! Op de zoete foto van Eugenie in de buitenlucht is te zien hoe de kleine August in elk geval bijzonder uitkijkt naar de kleine sibling in mama’s buik.

“We zijn zo excited om te kunnen delen dat er deze zomer gezinsuitbreiding zal zijn”, valt er bij de foto te lezen. Een gouden gloed, een pregnancy glow, en de kleine August die z’n rol als grote broer nú al bloedserieus neemt: Jack Brooksbank toont zich met het zoete portret een bevlogen fotograaf!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Gezinsuitbreiding

Er gingen al langer geruchten dat Eugenie weer in verwachting zou zijn. Vooral haar verschijning bij het kerstconcert van Kate wakkerde het rumoer aan – maar een bevestiging bleef uit. Tot nu! Veel meer informatie krijgen we overigens niet vanuit de dochter van Sarah Ferguson en Prince Andrew. Of de zwangerschap ook gevolgen heeft voor een eventuele aanwezigheid bij de kroning van oom Charles, is niet duidelijk.

Naar verluidt verdeelt het gezinnetje namelijk hun tijd tussen Windsor en Portugal, waar manlief Jack carrière maakt. En reizen of grote plechtigheden bijwonen met een fikse baby bump? Wij kunnen ons prettigere zaken bedenken.

Hoe dan ook is het nieuws reden tot feest – wij proosten er vast op, maar dan wél met een pregnancy proof alcoholvrij wijntje. Gefeliciteerd en veel geluk samen!

Bron: Instagram @princesseugenie | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws