Om van te spinnen: Robbie Williams slaat handen ineen met Felix

Als de kat van huis is danst deze entertainer op tafel!

Lees ook

We hebben natuurlijk het beste met onszelf voor, maar ook onze pluizige viervoeters leggen we graag in de watten! Katten weten bijvoorbeeld precies hoe ze moeten genieten van een luxe leventje – en daarbij kunnen we natuurlijk niet om het kattenvoer van Felix heen. En zij komen nu met wel héél leuk nieuws!

Negen luxelevens

Ook bij Felix en Purina weten ze heel goed dat katten echte luxebeestjes zijn. Beetje luieren, beetje genieten – ja, het gemiddelde poezenbeest heeft het goed voor elkaar. Om te vieren hoe héérlijk het is om een kat te zijn, heeft Felix de handen ineengeslagen met niemand minder dan Robbie Williams!.

Jawel: ook meneer Williams is groot kattenliefhebber. En daarom heeft hij nu een gloednieuw nummer uitgebracht om onze favoriete felines te eren. Deze single wordt vanavond om 18.00 uur Nederlandse tijd uitgebracht. En omdat je dat natuurlijk niet wilt missen, kun je hieronder vast aftellen tot het grote moment.

Kattenliefhebber

De poplegende vertelt dat hij veel van katten houdt. “Ik denk dat artiesten een soort muze zien in katten, want ze hebben een bepaalde elegantie”, aldus de zanger in een bijzonder kittige Q and A. Zelf denkt de zanger dat hij inmiddels z’n negen levens al behoorlijk goed heeft benut. “Ik denk dat ik al aan m’n vijftigste leven toe ben”, legt hij uit. “Ik heb m’n engelen flink op de proef gesteld. Maar ik ben er nog! It’s great to be a cat, want je komt altijd op je pootjes terecht. Net als ik”, vat Robbie Williams samen.

Bron & Beeld: Felix

Laatste nieuws

Zie ook