Zien: trotse oma Sarah Ferguson reageert op babynieuws met lief kiekje

'Granny heaven', omschrijft de Duchess haar humeur.

Gisteren kregen we het blijde nieuws te horen dat prinses Eugenie, de jongste dochter van Sarah Ferguson en prins Andrew, opnieuw in verwachting is. Ook Eugenies moeder, hertogin Sarah Ferguson, zit duidelijk op een roze wolk!

Gezinsuitbreiding

“We zijn zo excited om te kunnen delen dat er deze zomer gezinsuitbreiding zal zijn”, deelden prinses Eugenie en haar hubby Jack Brooksbank gisteren bij een lieve foto op Instagram. Er werd door alle royalty-liefhebbers enthousiast gereageerd op het nieuws – en ook andere royals deelden hun liefde en felicitaties voor het stel via Instagram. Zo reageert schoonbroer Edo Mapelli Mozzi op de foto met enkele hartjes, en wenst Luxemburgse ex-prinses Tessy Antony de Nassau het stel alle goeds.

Ook moeder Sarah Ferguson duikt op in de reacties. “Granny heaven“, schrijft de trotse oma bij de foto. Zo lief!

Regenjasje

Maar daarmee is de kinderkous nog niet af voor Fergie. Op haar eigen Instagram-pagina deelt ze namelijk nog een zoete foto om het blijde nieuws te vieren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Ferguson (@sarahferguson15)

Op de lieve foto is te zien hoe August Brooksbank, de kleine spruit van Eugenie en Jack die in februari 2021 het levenslicht zag, vrolijk rondspettert in een plas regenwater. Tja, je moet er toch wát van maken met dat typisch Engelse weer.

Bij de lieve foto van haar kleinzoon in z’n gele regenjasje schrijft de Duchess of York: “Je zult je plassen moeten delen, Augie!” En: “Fantastisch nieuws, granny heaven…Zo ontzettend dankbaar”, aldus Sarah.

Bericht vanuit Buckingham

Naast de lieve aankondiging door het gelukkige echtpaar zelf, kwam gisteren ook Buckingham Palace nog met een officieel statement over de zwangerschap. “Prinses Eugenie en Mr Jack Brooksbank zijn blij aan te kondigen dat zij hun tweede kind verwachten deze zomer. De familie is verheugd en August kijkt er heel erg naar uit om een grote broer te zijn.” Awww!

De aankomende kleine is het derde kleinkind voor Sarah Ferguson en Prince Andrew. Ook oudste dochter Beatrice heeft een kleintje rondlopen: dochtertje Sienna kwam in september 2021 ter wereld. Ook zij kan binnenkort dus genieten van een extra neefje of nichtje om mee te spelen!

Bron: Instagram @sarahferguson15 | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws