Casual chic: koningin Letizia fashionable bij conferentie

De looks van de Spaanse (mode)queen stellen nooit teleur!

Lees ook

Een modeflater bij queen of spain Letizia? Dat is absoluut onmogelijk. Hoe het ook wendt of keert, deze koningin ziet er al-tijd uit om door een ringetje te halen. Van korte jurkjes tot betaalbare blouses: Letizia weet hoe ze zich moet kleden om indruk te maken – zo ook tijdens een belangrijke conferentie met gezondheidsbazen in Madrid. 

Perfect gematcht

Tijdens de conferentie in Madrid sprak de Letizia met kankerexperts over strategieën om de ziekte aan te pakken. Op het werkoverleg verscheen ze – fashionable als altijd – in een perfect gematchte outfit. Hare hoogheid combineerde een getailleerde lichtgrijze pantalon met een dikke, witte coltrui die mooi afstak tegen haar bruine lokken.

Lekker duurzaam

Tijdens de wandeling naar het vergadergebouw droeg Letizia gewapend met een iPad en een bijpassende mouwloze, grijze overjas van het merk Roberto Verino, in – of course – precies dezelfde kleur als haar pantalon. Eenmaal binnen ging die natuurlijk uit (de jas; niet de pantalon). Maar ook zonder de overjas zag de Spaanse koningin er fantastisch uit. En niet alleen in haar koninklijke werkleven, maar ook in de modewereld blijft Letizia het liefst dicht bij huis. De zwarte pumps die ze tijdens de conferentie droeg, zijn namelijk van het Spaanse merk Uterqüe. Wellicht herkende je deze koninklijke muiltjes al, want het is niet de eerste keer dat Letizia ze aan heeft getrokken. Lekker bezig Leti, sustainability is key!

letizia
Beeld: Brunopress

Betaalbare fashion

Letizia bewijst hier wederom dat ze niet alleen queen of Spain én queen of recycle is, maar ook dat de titel van mode-koningin haar prima past. Leti staat erom bekend dat ze dure designeritems soms liever verruilt voor een look zónder koninklijk prijskaartje. Heel fijn, want zo kunnen ook wij ons een beetje kleden à la Letizia!

Bron: Mail Online | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook