Wauw: we zien Eloise straks in dít bekende tv-programma

De gravin jaagt duidelijk haar dromen achterna!

Dat Eloise van Oranje niet stilzit, is ons allang duidelijk. De jonge gravin timmert keihard aan de weg als influencer, alhoewel dat absoluut niet het enige is waar ze zich mee bezighoudt. Naast haar opleiding aan de hotelschool verschijnt ze namelijk binnenkort in een bijzonder tv-programma. Want als echte gravinfluencer weet Eloise natuurlijk wel raad met de camera. Maar of ze ook het ‘perfecte plaatje’ kan maken, daar gaan we binnenkort achter komen! 

Nieuw seizoen

Het Perfecte Plaatje was altijd wel een van onze favorieten, maar nu bekend is dat Eloise als lid van de koninklijke familie een gooi naar de winst doet, zetten we de datum van dit programma met een grote cirkel erom in onze agenda. Gisteren zijn er maar liefst acht kandidaten vertrokken naar Zuid-Afrika om met elkaar de strijd aan te gaan voor het Perfecte Plaatje, waaronder dus de sympathieke gravin.

Een kijkje in haar royal-life

Dat ‘Elo’ wel raad weet met een camera, was ons natuurlijk al wel duidelijk. Met meer dan 323.000 volgers op haar Instagram-profiel geeft ze ons regelmatig een kijkje in haar adellijke leventje. Van prachtige selfies tot jaloersmakende vakantiekiekjes: op de social media van Eloise verschijnen de meest beeldige plaatjes. Ze heeft er overduidelijk gevoel voor, dus we hebben zo’n vermoeden dat de gravin het ver gaat schoppen in de competitie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Perfecte Plaatje op Reis

Het gaat om het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis. Naast Eloise zijn ook AVROTROS-presentator Jaap Jongbloed, presentator Rick Brandsteder, zanger Rob Dekay, YouTuber Wildebras, presentatrices Leonie ter Braak en Tatum Dagelet én zangeres Numidia el Morabet van de partij. Deze deelnemers strijden om de titel van ‘het perfecte plaatje’, oftewel: de mooiste foto. De afleveringen zullen in het voorjaar van 2023 te zien zijn op RTL 4 en Videoland. Stiekem zijn wij nu al een beetje team Eloise!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram @eloisevanoranje

Laatste nieuws