Supersized statement piece: Máxima’s mega-ketting

Een gewaagde (en geslaagde) keuze!

Lees ook

Al zou hare majesteit een vuilniszak aantrekken… Koningin Máxima ziet er werkelijk altijd stralend uit. Van Fashion Week tot werkbezoek: onze koningin weet voor iedere gelegenheid hoe ze zich moet kleden om een onmiskenbare indruk te maken. Ook tijdens een bezoek aan organisatie MIND Us laat Máx zich weer van haar beste kant zien. Inclusief een ketting van – tja – nogal fors formaat. 


Mentale hulp

Het werkbezoek van Máxima stond in het teken van laagdrempelige hulp voor jongeren met mentale problemen. Organisatie MIND Us heeft diverse voorzieningen gestart om hen mentaal gezond te laten opgroeien. Tijdens het overleg vertelden vertegenwoordigers van drie initiatieven over hun werk voor de mentale gezondheid van jongeren. Zo worden er ontmoetingen tussen jongeren georganiseerd, wordt mentale gezondheid op verschillende platformen bespreekbaar gemaakt en biedt een van de initiatieven extra ondersteuning voor jongeren die op de wachtlijst staan voor mentale gezondheidszorg.

Ervaringsdeskundige

Dat onze koningin bij dit werkoverleg haar gezicht liet zien, is niet de grootste verrassing aller tijden. Máxima staat bekend om haar geweldige inzet voor verschillende goede doelen. Dat ze zelf probeert de beste mama te zijn voor haar drie prachtige dochters, helpt haar naar eigen zeggen om andere ouders en jongeren een hart onder de riem te steken, ook als het gaat om mentale gezondheid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Stoere outfit

Tijdens het werkoverleg liet Máxima zich zien weer van haar stoere kant zien. De stijlexperts van Modekoningin Máxima delen dat de koningin een stoere broek en bijpassende blouse in legerkleur droeg van Natan, een merk dat ons inmiddels – thanks to the queen – niet meer vreemd is. Met de eenvoudige, zwarte tas van Bottega Veneta zou je bijna denken dat de outfit in de categorie ‘simpel’ valt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIND Us (@ons.mindus)

Maar Máx zou Máx niet zijn als ze ons weet te verrassen met een typisch ‘in your face’ accessoire. De koningin draagt een ketting die op z’n zachtst gezegd nogal in het oog springt. De veren en kralen reiken vanaf haar hals helemaal naar het decolleté. Gedurfd, maar laten we eerlijk zijn: het staat Máxima weer fantastisch.

Bron: Modekoningin Máxima | Beeld: Brunopress, Instagram @koninklijkhuis, Instagram @ons.MINDUs


Laatste nieuws

Zie ook