Charlene viert samen met tweeling belangrijke feestdag

De Monegasken moesten het deze keer zonder prins Albert doen.

Lees ook

Dat prins Albert thuiszit met corona, mag de pret niet drukken voor Charlene en tweeling Gabriella en Jacques. De prinses van Monaco was gisteravond samen met de tweeling aanwezig bij de viering van Sainte Dévote.


Nationale feestdag

Het was gisteren een belangrijke dag in Monaco, en we weten allemaal dat de royals daar vaker wel dan niet bij zijn. Sainte Dévote is een nationale feestdag in het piepkleine landje, die wordt gevierd ter nagedachtenis aan hun patroonheilige. Hierbij is de traditie om een vissersboot in lichterlaaie te zetten.

Normaal gesproken is de hele koninklijke familie van Monaco hierbij van de partij, maar omdat prins Albert snotterend thuiszit, besloot Charlene dat ze ook alleen met de twins kon gaan. Samen met Gabriella en Jacques namen ze deel aan het ritueel en ging ieder lid van de royal family in de weer met een brandende fakkel.

Goed ingepakt

De prinsessen en prins hadden er duidelijk voor gezorgd dat ze geen kou zouden vatten tijdens de avondceremonie, want ieder van hen was goed ingepakt in een dikke, – toch wel – casual jas. Charlene ging voor grijs, Jacques droeg een zwarte en de kleine Gabriella was gehuld in een prachtige, lichtroze jas van Emporio Armani à €500. Hoewel papa er niet bij kon zijn, leek het erop dat de incomplete familie het prima naar hun zin had. Vorige keer dat de Monegasken uit waren, tijdens het Internationale Circusfestival, miste juist Charlene in het geheel. Zullen we binnenkort écht weer de hele familie samen zien?

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress, Instagram @monacomatin


Laatste nieuws

Zie ook