Pamela Anderson: ‘Sylvester Stallone bood me een huis en een Porsche’

Van romantiek was bij deze flirtpartij geen sprake.

Lees ook

Eind deze maand verschijnt de documentaire Pamela, A Love Story op Netflix. Over de voormalig Baywatch-babe is al een hoop geschreven, maar hoe kijkt ze zélf eigenlijk naar haar verleden? Nog voor de lancering van de docu, doet Pamela Anderson al behoorlijk wat stof opwaaien.


Stallone

De vele liefdes van Pamela Anderson zijn uitgebreid uitgemeten in de media. Maar mevrouw Anderson doet nu nóg een opmerkelijke duit in het zakje. Zo vertelt ze in de documentaire dat niemand minder dan Sylvester Stallone de blondine graag aan zijn zijde gehad zou hebben.

Voorstel

Dat probeerde de acteur alleen op een, uh, weinig subtiele manier voor elkaar te krijgen. Rozengeur, maneschijn, romantische diners bij kaarslicht? Welnee. “Hij bood me een huis en een Porsche aan als ik zijn nummer 1 wilde worden”, vertelt Pamela in de documentaire.

“Ik dacht: betekent dit dat er ook nog een nummer 2 is?” legt de actrice uit. Ze is niet overtuigd door het weinig galante voorstel, dus wat doet Sylvester? Haalt hij dan toch de rozen en romantische diners tevoorschijn? Nee joh! “Hij zei: ‘Dit is het beste aanbod dat je ooit gaat krijgen, schatje. Je bent nu in Hollywood.’,” aldus Pamela.

De actrice gaat echter nog altijd niet overstag. Ze vertelt: “Ik wilde echt verliefd op iemand zijn en ik had geen zin om genoegen te nemen met minder.” En geef haar eens ongelijk!

Niets van waar?

Met alle ophef rond dit bijzonder zwakke staaltje flirterij, zagen Stallone en de zijnen zich overigens genoodzaakt het verhaal in alle toonaarden te ontkennen. “Het statement van Pamela is onwaar en volledig verzonnen. Meneer Stallone heeft aan mij bevestigd dat hij nooit een dergelijke uitspraak heeft gedaan”, aldus zijn woordvoerder. Zou de Rocky-acteur z’n woordvoerder ook een Porsche hebben geboden voor dit statement?

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress


Laatste nieuws

Zie ook