Kates moeder deelt vrolijke verjaardagsplannen voor familiefeest

Mama Middleton viert feest!

Lees ook

Als je getrouwd bent met een royal, dan betekent het dat ook je familie nu en dan in de schijnwerpers staat. Zo kijken we nu vol verwachting uit naar de verjaardag van mama Middleton!


Feest bij de Middletons

Morgen, op dezelfde dag als onze eigen prinses Beatrix, mag Carole Middleton de kaarsjes uitblazen. De moeder van de Princess of Wales wordt dan 68 jaar. En dat is een prima gelegenheid om lekker een feestje te vieren met je familie, niet waar?

Als eigenares van een bedrijf dat feestartikelen verkoopt, pakt la Middleton natuurlijk flink uit voor haar verjaring. In een nieuwsbrief doet Kates moeder uit de doeken hoe haar birthday bash er dit jaar uitziet.

Dicht bij huis

Zo vertelt de oma van George, Charlotte en Louis dat ze normaliter graag de gelegenheid neemt om zichzelf een reisje cadeau te doen. Dit jaar kiest ze daar echter niet voor. Zo schrijft Carole: “Ik ga vaak op vakantie voor m’n verjaardag, maar dit jaar haal ik de zonneschijn naar hier met een feest vol vrolijke kleuren.”

De ouders van Kate Middleton wonen op dit moment in het pittoreske dorpje Bucklebury. Dit ligt minder dan een uur rijden bij het bescheiden optrekje van de Waleses vandaan. Dikke kans dat de koninklijke kroost morgen dus lekker kan ravotten met de neefje Arthur en nichtje Grace, de kids van Pippa en haar grote liefde James Matthews. Of zullen de kinders van Wills en Kate zich meer bezighouden met het vermaken van de jongste spruit van de Middletons? Afgelopen zomer zag baby Rose namelijk het levenslicht.

Feest-imperium

Haar dochter mag dan met een prins getrouwd zijn – Carole timmert zelf ook hard aan haar eigen imperium. Ze runt al jarenlang het bedrijf Party Pieces, en deelde onlangs dat haar feestartikelen nu ook in de VS te vinden zijn. Ondanks de internationale allure van haar winkel, is het bedrijfje ooit gewoon begonnen vanuit Huize Middleton. In gesprek met de Daily Mail vertelde Carole al eens: “Al onze kinderen werkten voor het bedrijf. Catherine heeft de eerste verjaardagscollectie opgezet. Ze koos de producten, zorgde voor het beeldmateriaal en regelde dat de catalogus werd gemaakt.” Met een verjaarsfeestje met de kleinkinderen erbij is de cirkel dus helemaal rond!

Bron: Beau Monde Archief, Hello! Magazine | Beeld: Brunopress


Laatste nieuws

Zie ook