[Gesloten] Fabulous Friday: maak kans op een masterclass van Jonnie en Thérèse Boer bij Grootmeesters

Met wie ga jij genieten van zo'n topdiner?

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we deze vrijdag weer iets moois weg. Dit keer maak je kans op één van de vijf Grootmeesters-giftcards voor een masterclass van culinair experts Jonnie en Thérèse Boer.

Grootmeesters Masterclasses

Valentijnsdag komt met rasse schreden dichterbij. Een bos rozen halen is natuurlijk het bare minimum, maar als je je echt wilt uitsloven, dan zorg je voor een volledig verzorgd diner voor je grote liefde. Maar wat te doen als je geen held in de keuken bent? Tja…het zóu natuurlijk schelen als je een kijkje in de keuken kunt nemen bij een stel absolute topkoks. Gelukkig is dat met een masterclass van de Grootmeesters gewoon mogelijk.

Met de nieuwe giftcard van Grootmeesters Masterclasses krijg je een compleet online college met een paar uur onbetaalbare ‘ins en outs’ cadeau voor maar €29,95. Dat scheelt weer eindeloos experimenteren!

De Librije

Leer beter op je neus vertrouwen of upgrade je kookkunsten op jouw manier. Kijk die ene wijn-pairing zo vaak terug als je wil, of experimenteer met nieuwe kruiden als berkenblad, hondsdraf of zandkool. Met de Grootmeesters giftcard krijg je een hoop waardevolle kennis cadeau.

grootmeesters

Met hun masterclass van dik drie uur kom je te weten hoe Jonnie en Thérèse Boer – de drijvende kracht achter het succesvolle, internationaal geroemde sterrenrestaurant De Librije (***) in Zwolle – aan de top blijven en hoe je zelf een betere kok, host(ess), sommelier of manager wordt. Kijken kan in elk tempo; elke dag een aflevering, terugkijken totdat je het onder de knie hebt, of in één keer de hele masterclass bingen. Hoe vaker je kijkt, hoe beter je wordt!

Jonnie Boer licht vast een tipje van de sluier. Hij deelt: “Als jij een beter kok wilt worden, dan moet je investeren in jezelf. […] Dat wil niet zeggen dat je dan gelijk Japanse messen moet kopen van 500 euro. Daar word je geen betere kok van… Het is ook maar koken hè, je hoeft geen raket naar de maan te sturen.”

Winnen

Een giftcard is eenvoudig te verkrijgen via Grootmeesters.nl, maar wie weet win jij via Beau Monde zo’n exclusieve stoomcursus. Wij mogen namelijk 5 x een giftcard voor Grootmeesters weggeven ter waarde van €29,95 – ofwel één volledige masterclass. Meedoen is heel eenvoudig: je hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Winnaars ontvangen hun digitale giftcard rechtstreeks van Grootmeesters.

Deze winactie loopt tot en met 9 februari 2023. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Grootmeesters zullen delen als je wint.

Beeld: Grootmeesters

Laatste nieuws