Kate Middleton trekt de aandacht in felrode outfit

Een ware 'lady in red'!

Lees ook

Kate Middleton is back on track! De prinses van Wales verscheen deze week weer bij een zakelijk event. En uiteraard waren alle ogen gericht op de royal, die weer eens in een prachtige rode outfit verscheen.


Het evenement

Kate was te gast bij een evenement van BAFTA dat werd georganiseerd door The Royal Foundation Centre for Early Childhood. Dit evenement is bedoeld om mensen bewust te maken van het unieke belang van de vroege kinderjaren. “De Koninklijke Stichting voor Vroege Kindertijd start een belangrijke nieuwe bewustmakingscampagne, waarin wordt gewezen op het cruciale belang van de eerste vijf jaar van ons leven voor de vorming van de volwassenen die we worden,” schreef Kate in een dit weekend gepubliceerde brief. “Tijdens onze vroege kinderjaren ontwikkelen onze hersenen zich in een verbazingwekkend tempo – sneller dan in enig ander deel van ons leven. Onze ervaringen, relaties en omgeving op die jonge leeftijd vormen de rest van ons leven.”

“Als samenleving besteden we momenteel veel meer van onze tijd en energie aan het latere leven,” aldus de prinses van Wales. “Ik ben absoluut vastbesloten dat deze langetermijncampagne daar verandering in gaat brengen.”

De outfit

Kate verscheen in een prachtige rode outfit van een van haar favoriete merken, Alexander MCQueen. Zo kwam ze piekfijn voor de dag in een rode blazer met bijpassende pantalon.

Kate in de outfit van Alexander McQueen. Beeld: Brunopress

Haar statement oorbellen zijn van het merk Chalk en deze kwamen ons al ietwat bekend voor. Kate droeg deze afgelopen jaar namelijk ook al tijdens de onthulling van het National Windrush Monument in juni 2022. Prins William was ook aanwezig bij de campagne, en hij had zelfs zijn stropdas afgestemd op de outfit van zijn vrouw.

Beeld: Brunopress

De rode pumps die Kate droeg zijn van het merk Gianvito Rossi en om de rode look helemaal af te maken droeg de prinses een rode tas van MiuMiu. Wij zijn fan!

Bron: Town and Country Mag | Beeld: Brunopress


Laatste nieuws

Zie ook