Kate opent nieuw Instagram-account voor haar favoriete onderwerp

De prinses geeft een kijkje achter de schermen!

Lees ook

Een account voor je huisdieren, voor je kookkunsten of voor je influencer-kiekjes…we hebben het er allemaal maar druk mee. Ook prinses Kate verscheen gisteren plotseling op een kersvers account op het social media-platform!


Kate en de kinders

Het is inmiddels geen nieuws meer dat de Princess of Wales zich bijzonder betrokken voelt bij de allerjongste generaties. Van bezoekjes aan de knutselhoek tot goede gesprekken met kersverse moeders: van kinderen kan Kate geen genoeg krijgen.

Onlangs was de launch van haar nieuwe initiatief, Shaping Up, waarbij de prinses in een niet te missen outfit van Alexander McQueen kwam opdagen. Nu zet la Middleton echter opnieuw een grote stap op liefdadigheidsgebied met de stille introductie van een nieuw Instagram-account.

Goed doel

Het gloednieuwe Instagram-account van The Royal Foundation Centre for Early Childhood deelde verschillende foto’s en video’s met de prinses als stralend middelpunt om hun lancering te vieren.

Hoewel de organisatie al in 2021 werd opgericht, vindt hun introductie op sociale media nu pas plaats om de lancering van de Shaping Up-campagne in de schijnwerpers te zetten.

Druk, druk, druk

Afgelopen maandag verscheen Kate dus al in haar prachtige rode designer-outfitje bij een kick-off in London, en op dinsdag verscheen de prinses in Leeds om de campagne luister bij te zetten.

kate leeds
Beeld: Brunopress

Wederom werd er een Alexander McQueen-stuk uit de kast getrokken – Kates jas is een op maat gemaakt exemplaar van het Britse designerlabel. Daaronder ging een jurk schuil van een ándere Britse powervrouw: een jurk afkomstig van Victoria Beckham. Uiteraard konden de Gianvito Rossi-laarzen niet ontbreken om het geheel warm en stijlvol af te maken.

Nu is het nog wachten tot Kate meer kiekjes van haar eigen kroost deelt op het gloednieuwe Instagram-account…fingers crossed!

Bron: Hello! Magazine, Instagram @Royalfashionpolice | Beeld: Brunopress


Laatste nieuws

Zie ook