Als twee druppels water: William en Edward

De prins van Wales lijkt er een nieuwe dubbelganger bij te hebben!

Lees ook

Geregeld duiken er in de royal wereld foto’s op die veel reacties doen oproepen. Zo zagen we laatst nog hoeveel koningin Máxima weg heeft van haar moeder, en deelde de broer van Diana, Charles Spencer, onlangs een kiekje uit de oude doos van zijn grootvader. Die laatste deed ons – en vele met ons – wel erg veel denken aan prins William. Maar wacht even, het lijkt erop dat William nog een dubbelganger in de familie heeft!


Enorme gelijkenissen

Dat prins William een ongelooflijke lookalike is van zijn overleden moeder Diana, is niets nieuws. Maar op een filmpje dat afgelopen dinsdag door het officiële Instagram-account van de koninklijke familie werd geplaatst, lijkt het erop dat de prins ook veel weg heeft van iemand anders in de familie.

Op het filmpje is te zien hoe prins Edward enkele kinderen ontmoet die deelnemen aan het Duke of Edinburgh Award-programma. Allemaal leuk en aardig, maar enkele oplettende volgers valt iets heel anders op: zij zien enorme gelijkenissen tussen prins Edward en neef William.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily)

Het regent reacties onder het Instagram-bericht. “Ik zie een sterke familiegelijkenis tussen prins Edward en prins William. Terwijl hij aan het begin van de clip naar de menigte loopt, met zijn rug naar de camera, zou hij gemakkelijk kunnen worden aangezien voor de prins van Wales”, schrijft iemand. “Ik ben het ermee eens! Ik dacht eerst dat het William was!!”, bevestigt een andere volger.

Rustiger leven

Om eerlijk te zijn, wij zien de gelijkenis ook wel. De hele houding, het loopje, het profiel… Prins Edward zou zomaar een oudere versie van William kunnen zijn. Toch leidt de oudere prins een wat rustiger leven dan William. Edward is getrouwd met PR-baas Sophie en heeft twee kinderen, die wat minder in de spotlights staan dan de kids van William en La Middeleton. Toen Edward en Sophie onlangs werd gevraagd wat hun relatiegeheim, antwoordden zij “We zijn de allerbeste vrienden en dat is essentieel, maar het helpt ook dat we ook heel veel van elkaar houden.” Hoe lief!

Bron: Hello! Magazine, Instagram @theroyalfamily | Beeld: BrunoPress, Instagram @theroyalfamily


Laatste nieuws

Zie ook