Kate zet vraagtekens bij de romantische kant van William

Is het dan toch niet zo'n sprookjeshuwelijk als we dachten?

Het leventje van de royals zoals wij dat zien lijkt soms wel erg perfect. Zo gebeurt het zelden dat we een prins of prinses niet zien glimlachen, zien de leden van het koninklijk huis er altijd uit om door een ringetje te halen, en lijkt menig koningspaar een sprookjeshuwelijk te hebben. Toch lijkt niet elke royal-relatie zo romantisch te zijn als we soms denken…

Shaping Us

Onlangs was de lancering van het nieuwe project van prinses Kate, Shaping Us, waarmee ze zich inzet voor de bewustwording van kinderen van vijf jaar en jonger. Op het gloednieuwe Instagram-account dat Kate oprichtte, zagen we hoe de prinses in een geweldige designer-outfit verscheen om de lancering te vieren.

Valentijnscadeau

Tijdens de lancering stopte Kate even bij bloemist Neil Ashcroft om zijn uitgestalde bloemen te bewonderen. Daarop greep de bloemist zijn kans, en vroeg – met Valentijnsdag in het vooruitzicht – of William een boeket voor haar zou kopen. Om het aanbod te versterken, bood hij de prinses een korting aan. Even later onthult de bloemist tegen Hello! Magazine dat het Kate onwaarschijnlijk leek dat haar man een bos bloemen voor haar zou kopen. Hmm, blijkt van dat sprookjeshuwelijk dan toch geen sprake?

Aparte Valentijnsdag

In 2012 moest het stel Valentijnsdag al eens apart van elkaar doorbrengen, omdat prins William zes weken werd uitgezonden naar de Falklandeilanden in zijn rol als zoek- en reddingspiloot van de RAF. Tijdens een evenement in Londen op de dag van de liefde, vertelde een jonge fan hoe zielig hij het voor Kate vond dat haar man niet bij haar kon zijn, waarop Kate antwoordde “Weet je waar hij is, Janson? Hij is in de Falklands, maar hij heeft me vanmorgen een kaartje gestuurd.”

Blijkbaar kán de prins het dus wel. En met het harde werken van Kate vinden wij dat de prinses toch op z’n minst een boeketje verdient op Valentijnsdag. Kom op, William!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws