De lieve band tussen Kate en haar broer

James Middleton deelt openhartig hoe zijn zussen hem door een zware periode hielpen.

Lees ook

We zijn allemaal goed op de hoogte van Kates zusje Pippa, die met haar verschijning bij Kates huwelijk in één klap bijna net zo bekend werd als haar zus. Maar als oudste zus heeft Kate óók nog een jonger broertje: James. 


De Middletons

Bij de familie Middleton was het vroeger altijd een feestelijke bedoening – letterlijk! Moeder Caroline richtte haar feestartikelenwinkel Party Pieces in 1987 op, en heeft in meerdere interviews al verteld over de inzet van haar kroost bij haar bedrijf.

Nog altijd kunnen de Middleton-kinderen het goed met elkaar vinden. Zo bewezen Kate en James de afgelopen weken maar weer.

Steun

Deze week lanceerde prinses Kate haar Shaping Up-campagne, waarmee ze zich richt op jonge kinderen. Ze deelde via het officiële Instagram-acocunt van de Waleses een foto met radio-dj Roman Kemp, en wie dook daar op in de comments? Jawel: broertje Middleton!

“Kan niet wachten”, deelt James met enkele hartjes erbij. De jongste Middleton-telg is duidelijk trots op zijn grote zus!

Zware periode

James heeft het de afgelopen periode bovendien niet makkelijk gehad. Zo deelde hij onlangs via zijn social media dat hondje Ella op vijftienjarige leeftijd was overleden. “Vijftien jaar lang heeft Ella aan mijn zijde gestaan, van m’n donkerste dagen tot mijn meest gelukkige. Ik ga haar verschrikkelijk missen”, deelde James.

Via Ella had James bovendien nog en lieve link met zijn koninklijke schoonfamilie. James deelt in The Sunday Times dat hij z’n viervoeter in het bijzijn van z’n familie heeft begraven, en schrijft: “Ik kan niet voor hen spreken, maar ik geloof dat ze ook hun levens heeft beïnvloed. Lupo, de hond van Catherine en William, was één van Ella’s puppy’s. Mijn zus Pippa en haar man hebben een pup van Ella en andere familieleden ook.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Therapie

James Middleton is altijd uitgesproken geweest over zijn worstelingen met z’n mentale welzijn, en zette zich actief in voor het Pets As Therapy-fonds. Ook viervoeter Ella was een therapiehondje, en heeft James naar eigen zeggen ontzettend geholpen. Haar overlijden kwam dan ook zwaar aan. Maar gelukkig kon de Middleton-zoon ook hier op z’n zussen rekenen.

“Mijn zussen gingen mee naar enkele van mijn therapiesessies. Ze zijn er altijd geweest tijdens moeilijke periodes, en ze stonden ook tijdens de aller zwaarste tijden aan m’n zijde. Daar ben ik eeuwig dankbaar voor”, schreef James. De Middletons kunnen duidelijk op elkaar bouwen!

Bron: Hello! Magazine, Instagram @jmidy | Beeld: Brunopress


Laatste nieuws

Zie ook