Koningin Rania toont zich stijlvol tijdens werkbezoek in VS

Ze zag eruit om door een ringetje te halen!

Koningin Rania van Jordanië staat natuurlijk bekend om haar classy looks en eeuwig jeugdige huidje. Ze is een van de meest stijlvolle royals die er rond loopt en dat bewees ze maar weer tijdens haar werkbezoek aan de VS.

Werkbezoek

Koning Abdullah, koningin Rania en kroonprins Hussein van Jordanië brachten een bezoekje aan het Witte Huis in Washington D.C. En hare Majesteit Koningin Rania werd ontvangen door niemand minder dan de First Lady van de Verenigde Staten.

Voor de gelegenheid droeg Rania een donkerblauwe geplooide midi-jurk met wikkeleffect van het modehuis Elie Saab ter waarde van 2225 dollar, melden de experts van Queen Rania’s Style. Daarbij droeg ze matchende blauwe suède pumps van Gianvito Rossi waar een prijskaartje aan hangt van 775 dollar en een schoudertas van Dolce en Gabbana die over de toonbank gaat voor 1745 dollar. “Het was een genoegen om bij te kletsen met First Lady Dr. Jill Biden”, luidt de caption. Zouden ze de contrasterende outfits hebben afgesproken?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Voor de ontmoeting met de Amerikaanse senatoren koos de Jordaanse koningin een elegante en klassieke look. Ze droeg een zijden crêpe-overhemd van Fendi met een klassieke Christian Dior-rok. Ze combineerde deze outfit met bruine op maat gemaakte suède pumps van Jennifer Chamandi. Van designers kun je nooit genoeg aan je lichaam hebben, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Voor haar toespraak koos Rania voor een opvallende asymmetrische blouse van het modehuis Harithand. In de blouse is een zijde paarse sjaal verwerkt en er hangt een prijskaartje van 805 dollar. Ze combineert hem met een zwarte rok van Fendi en zwarte matchende pumps.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Dochters

Ook haar dochter Iman was bij de toespraak in Washington. Queen Rania laat geregeld weten hoe trots ze is op haar prachtige dochters. Begrijpelijk, want beiden hebben op jonge leeftijd al een indrukwekkend cv opgebouwd. Zo won prinses Iman al in haar jeugd prijzen voor haar sportprestaties, en studeerde zij af aan de Parsons School of Design in New York. Op haar Instagram schrijft ze dan ook: “zo blij dat ik jou aan mijn zijde had.” Awh!

Bron: Queen Rania Style, Instagram @queenrania | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws