Oranjes tonen zich prachtig in pak op Sint Maarten

Amalia laat zich van haar creatieve kant zien!

Dag 8 van het Caribisch bezoek van Willem-Alexander, Máxima, en Amalia is inmiddels achter de rug. Terwijl de temperaturen op het vasteland op veel plekken weer onder het vriespunt zijn gedoken, kunnen we weer heerlijk wegdromen bij de eindeloze beelden van het koningspaar en hun dochter op sunny Sint Maarten.

Wederopbouw

Op Sint Maarten stond de dag grotendeels in het teken van crisis- en hulpdiensten. Na orkaan Irma, uit 2017, wordt er op het eiland namelijk nog hard gewerkt om de boel te herstellen.

En dat begon al direct bij aankomst: nadat het regeringstoestel (mede dankzij Wim-Lex als copiloot) aan de grond was gezet bij het Princess Juliana International Airport, kregen de royals een tour door de gerenoveerde luchthaven. Bij aankomst toonden de drie zich goed bepakt:

Beeld: Brunopress

Uiteraard kwam Willem-Alexander in een zakelijk pak uit het vliegtuig, direct gevolgd door Máxima. De koningin droeg een wit linnen pak van Massimo Dutti met een stel nieuwe muiltjes van Gianvito Rossi, deelt Royal Fashion Police via Instagram.

Amalia komt (wederom met coupe storm) achter haar ouders uit het vliegtuig, en draagt een mosterdgeel pak van Natan met een fleurige blouse en kleurrijke accessoires, waaronder uiteraard haar favoriete Marianna Lemos-ketting die ze deelt met haar zussen.

Keurig en fleurig

Later in de dag vinden er nog een aantal omkleedpartijen plaats. Zo verruilt Amalia haar Natan-pak voor haar donkere Diane von Furstenberg-jurk, die ze vorig jaar bij de zomerfotosessie ook uit de kast trok.

Beeld: Brunopress

Met een set Supertrash-oorbellen, die Amalia weer vakkundig had geleend uit haar moeders juwelenkist heeft geleend, bracht de kroonprinses een paar finishing touches aan op een muurschildering van het ‘Color me SXM’-project. Trotse ouders Wim-Lex en Máx kijken op de achtergrond toe.

Ook Máxima heeft haar Massimo Dutti-pak verruild voor een iets luchtiger outfitje. Een mouwloze Natan-top in zijde met een stevige statement-strik rond de taille gecombineerd met een donkerblauwe, wijde pantalon is de perfecte combinatie van tijdloos en trendy. Máx kleedt de boel bovendien goed af met een stel blauwe details: van haar pumps tot haar saffieren oorbellen en broche. En geef de majesteit eens ongelijk, want het staat ‘r weer beeldig.

Nog héél even

Over twee dagen zit het koninklijk bezoek aan het Caribisch deel van het koninkrijk er weer op. Voor de Oranjes weer terugvliegen richting Nederland (wellicht wederom met Wim-Lex in de cockpit?) staan er nog een tweede dag op Sint Maarten, en een dag elk op Sint Eustatius en Saba op de planning. Daarna kunnen de zomerjurken, linnen broekpakken, en zonnebrillen voorlopig terug de kast in.

Bron: Blauw Bloed, Instagram @RoyalFashionPolice | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws