Modeprinses: Amalia’s scherpe oog voor detail op Curaçao

De kroonprinses laat zich weer van haar beste kant zien.

We zijn inmiddels alweer een aantal eilanden verder in de Caribische tour van de Oranjes. Toch nemen we je nog héél even mee terug naar Curaçao voor een kleine blik op Amalia’s outfit.

Strandgast

Tussen de lange lijst activiteiten was er op Curaçao veel aandacht voor natuurbescherming. Begrijpelijk, want het eiland heeft nu eenmaal een hoop moois te bieden qua flora en fauna! Hierbij kreeg Amalia een bijzonder actieve rol. De kroonprinses mocht namelijk schildpad Mojito terug de zee in sturen, nadat het arme beestje hersteld was van een hoop medische problemen in het Sea Turtle Convention Centre.

Gepast outfitje

Inmiddels zijn we natuurlijk wel bekend met het fenomeen ‘flag dressing’, een outfit met de kleuren van je eigen land of het land waar je te gast bent erin verwerkt. Onlangs introduceerde Willem-Alexander een nieuw fenomeen: ‘fish dressing‘, toen hij voor z’n bezoek aan een visafslag met een bijzonder toepasselijke stropdas kwam opdagen.

Amalia volgde op Curaçao al even in de voetstappen van haar vader, want wat hing daar aan haar arm?

Beeld: Brunopress

Jawel, de altijd scherpe stijlexperts van Modekoningin Máxima spotten het schattige schildpad-tasje van de kroonprinses en weten het accessoire, met een beetje hulp van UFO No More, te pinnen als een exemplaar van Mango. Wel zo budget-proof voor de Amsterdamse studente!

‘Super’

De Prinses van Oranje was zelf in elk geval behoorlijk onder de indruk van het gebeuren, zo liet ze weten aan de aanwezige pers op het strand. “Dit was zo bijzonder! Echt super”, liet Amalia weten.

Who knows: zal Amaal binnenkort ook in Pieterburen te vinden om daar wat zeehondjes terug het water in te laten? Wij gaan vast op zoek naar een bijpassend tasje voor de kroonprinses!

Bron: Modekoningin Máxima, AD.nl | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws