De vrouw die Harry ontmaagdde doet haar verhaal

'Ik wist niet dat hij maagd was'

Ja ja, we hebben al een hoop gehoord vanuit prins Harry de afgelopen weken. Maar tussen alle ontboezemingen over de relatie met zijn broer door, deelde Harry een paar wel heel persoonlijke details. Zo vertelt hij uitgebreid over zijn ontmaagding met een ‘oudere vrouw’ maar daar blijft het niet bij. De vrouw in kwestie deelt nu ook haar kant van het verhaal.

Spare

In Spare, of Reserve, zoals het boek in het Nederlands heet, neemt Harry ons mee door zijn levensloop tot nu toe. Van zijn jongste jaren en de matchende outfits met oudere broer ‘Willy’, naar het overlijden van zijn moeder, naar natuurlijk de huidige situatie. Tussendoor krijgen we een hoop bijzondere details over de prins te horen: van z’n ontmaagding tot drugsgebruik en van vechtpartij tot details over z’n kroonjuwelen. Pardon?!

Ontmaagding

In zijn boek schrijft Harry over een ‘oudere vrouw’ en er werd flink gespeculeerd over haar identiteit. Achteraf blijkt dat Harry ‘oud’ een beetje heeft aangedikt, want de vrouw in kwestie is de twee jaar oudere Sasha Walpole. In zijn boek omschrijft Harry zijn ontmaagding als weinig glamoureus. Het was namelijk een vluggertje op een veld achter de pub. De toen nog 18-jarige Sasha was goed bevriend met de 16-jarige Harry en had hem uitgenodigd voor haar verjaardagsfeestje in een Britse pub. Harry maakte de eerste move en van het een kwam het ander. Aan de Daily Mail vertelt ze haar kant van het verhaal.

“Hij begon me te kussen”, herinnert ze zich. “Het was hartstochtelijk, intens. Het ging vrij snel van een kus naar de vloer”, vertelt ze aan de Britse krant. “Hij was niet ‘Prins Harry’ voor mij, dit was Harry, mijn vriend, en de situatie was een beetje uit de hand gelopen. Het voelde ondeugend, denk ik, in de zin dat het niet zou moeten gebeuren.”

“Ik wist niet dat hij maagd was. Er waren geen virgin vibes – hij leek te weten wat hij deed. Het was snel, wild, opwindend. We waren allebei dronken. Het zou niet zijn gebeurd als we dat niet waren”, aldus mevrouw Walpole.

Sarah is overigens wel verbaasd dat Harry deze anekdote heeft gebruikt in zijn memoires. “Ik heb het 21 jaar lang geheim gehouden en ik zou er niks over hebben gezegd als hij het niet had opgeschreven”, vertelt ze. “Het was zo lang geleden, we waren nog tieners. Voor mij boeide het niet zoveel, omdat ik het al zo lang wist.”

Weten we dat ook weer, toch?

Bron: Daily Mail, RTL Nieuws, Archief Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws