Dit zijn de make-upfavorieten van prinses Eugenie

Haar favoriete mascara is ook nog eens heel betaalbaar!

Met haar verfijnde looks en oogstrelende outfits is prinses Eugenie het toonbeeld van elegantie. De prinses ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en ook haar make-up zit tiptop in orde. Hoewel de royals niet schromen om een goed bedrag neer te leggen voor hun favoriete beautyproducten, blijken een aantal favorieten van Eugenie toch wel betaalbaar te zijn. 

Mascara 

Prinses Eugenie komt altijd stralend voor de dag. Dit heeft ze niet alleen te danken aan goede genen, maar ook aan fijne make-up. “Ik gebruik de mascara van Charlotte Tilbury en de Bobbi Brown bronzer. Die zijn echt geweldig”, vertelde Eugenie eens in gesprek met Harper’s Bazaar.

Eugenie zweert bij de Full Fat Lashes Mascara van Charlotte Tilbury, en laat deze mascara ook nog eens enorm betaalbaar zijn!

Charlotte Tilburry
€30

Bronzer 

Gemak dient de mens, en dat geldt ook voor royals. Dit is dan ook de reden waarom Eugenie de Bobbi Brown bronzer zo fijn vindt. “Hij is gemakkelijk op te bouwen en handig te gebruiken. De rode en bruine tinten zijn perfect om een subtiele, zongebruinde glans te creëren.” 

Het aanbrengen van make-up moet voor Eugenie niet te moeilijk zijn, aangezien ze haar make-up regelmatig opdoet als ze in de auto zit. “Ik ben er heel goed in geworden om dit onderweg te doen.” 

€53

Foundation 

Voor haar bruiloft liet Eugenie zich door make-up artist Hannah Martin opmaken met make-up van Bobbi Brown. Welke producten Hannah precies gebruikte voor Eugenie wil ze niet zeggen, maar het lijkt erop dat Eugenie de Skin Foundation Stick gebruikte voor haar bruidslook. Dit zou namelijk dé foundation die Hannah Martin iedereen aanraadt. 

Eugenie
€55

Overigens is Eugenie niet de enige royal wiens bruidsmake-up Hannah mocht doen. Zo zat ze ook in het glam team van hertogin Kate op haar grote dag. 

Parfum 

Hoewel de beautyfavorieten van Eugenie redelijk betaalbaar zijn, geldt dat helaas niet voor haar favoriete geur. Eugenie draagt namelijk het parfum Jasmin Imperatrice van Creed. Deze geur kwam in 1862 op de markt en is een echte klassieker. Helaas is deze geur dan ook vaak uitverkocht.

€205 (75 ml)

Jasmin Imperatrice is een bloemige geur met topnoten citroen en bergamot. Hartnoten zijn mandarijn en groene sinaasappel en als basisnoten bevat de geur sandelhout, vanille, neroli en amber. Heerlijk! 

Bron: Hello Magazine, Harper’s Bazaar, Redbook | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws