De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Vino Therapy

Als je de werkweek weer overleefd hebt, is het tijd voor een stukje selfcare. Wij tippen: een dagje spa bij Thermae 2000. In de Cauberg in Limburg is een 381 meter diepe bron gevonden vol heilzaam water. Voor de liefhebbers bieden ze ook een luxe wijnwellness-ervaring.

Beeld: Thermae 2000

Denk aan een bad vol monarchdruivenpulp en druivenpitolie. Dit blijkt goed te zijn tegen de schadelijke gevolgen van uv-straling en voor de versteviging van de huid. In combinatie met goed gezelschap, een grote borrelplank en een heerlijk glas wijn in de hand, is dit hét recept voor een ontspannen weekendje weg. Hier vind je meer informatie.

Wanneer:

Dagelijks van 10.00 – 22.00 uur

Waar:

Thermae 2000, Valkenburg aan de Geul

Kunst en cultuur

Ga je voor een beetje haute cultuur dit weekend? Dan moet je deze zondag naar Amsterdam, alwaar de Nationale Opera en het Nationaal Ballet wederom de handen ineenslaan.

Onder leiding van choreograaf en regisseur Christian Spuck delen zij het podium met vier solisten, begeleid door het Rotterdams Philharmonisch Orkest onder leiding van Eun Sun Kim. In zijn interpretatie van Verdi’s Messa da Requiem brengt Spuck muziek en dans samen op krachtige wijze.

Wanneer:

19 februari om 14.00 uur, di 21, 22, 25 februari om 20.15 uur

Waar:

Nationale Opera & Ballet, Amstel 3 te Amsterdam

Love is (still) in the air!

Valentijnsdag mag er dan weer op zitten, dat betekent niet dat we niet nog helemaal in de ban zijn van de liefde. In de Westfield Mall of the Netherlands vind je daarom nu de Westfield Love Studio!

Beeld: Westfield Mall of the Netherlands

De videobooth stelt je drie liefdesvragen, terwijl een automatische video-opname dit moment vastlegt. Achteraf krijg je de video-opname gratis mee naar huis via een kaart met QR-code. Zo voeg je een hele persoonlijke noot toe aan je Valentijnscadeau, die je shopt bij dé lifestylebestemming in ​​Leidschendam.

Wanneer:

17 tot 19 februari (voor de videobooth), t/m 9 maart (voor de Love Studio)

Waar:

Westfield Mall of the Netherlands

Verwennerij

Ennn mocht je liever thuisblijven dit weekend, dan is er ook héél goed nieuws. Deze week lanceerde Ben & Jerry’s namelijk drie heurrrlijke nieuwe smaken van hun Sundaes: Dulce De-lish, Choco-lotta Cheesecake en de volledig vegan variant: Non Dairy Caramel Café.

ben & jerry's

Het is het tweede jaar dat het ijsmerk zijn pints een topping geeft. Dit jaar zijn twee van de drie gloednieuwe smaken overgoten met een unieke, romige topping van chocolade-ijs. Zoals je van een Sundae gewend bent, zitten in de nieuwe smaken nog meer chocoladechunks, nog meer swirls, sticky saus en zijn ze afgetopt met een romige laag slagroomijs. Binnenkort vind je deze heerlijke smaken in het ijsschap bij je lokale super.

Wanneer:

Vanaf 20 februari

Waar:

Bij bezorger Getir, en vanaf 13 maart bij bekende supermarkten.

Kijktips

Mocht je dit weekend liever op de bank ploffen met een goede film of serie? Dan kun je weer bij menig streamingservice terecht. Op Netflix kijk je sinds deze week de Pitch Perfect-films en Scent of a Woman. Videoland breidde diens aanbod uit met The Bourne-films en Mamma Mia! the Movie en op SkyShowtime kun je het vijfde seizoen van Chicago Med streamen.

Beeld: iStock

Laatste nieuws