Herken jij haar nog? Zó zag actrice Liza Sips er vroeger uit!

Wow!

Ze stapte onlangs in het huwelijksbootje en heeft twee prachtige kinderen. Maar hoe zag Liza Sips, bekend van onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden, er vroeger eigenlijk uit? We zijn eens goed in de archieven gedoken!

Van Vicky tot Robinson

Anno nu is Liza een graag geziene BN’er. Zo verscheen zij in 2022 in het programma Expeditie Robinson, waar ze als vijfde afviel. Dit leverde Liza een zeventiende plaats op. In 2023 verscheen ze bovendien in kennisquiz Weet Ik Veel. Hier zag Liza de winst naar haar mede-BN’er Mart Grol gaan.

Maar haar doorbraak? Die beleefde Liza natuurlijk al in 2007, toen zij de rol van Vicky Pouw op haar cv kon zetten. Van 2007 tot en met 2009 straalde Vicky elke werkdag in de iconische soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Haar rol in GTST sleepte de actrice in de wacht toen zij slechts zeventien jaar oud was. Wow!

Daarna volgden de rollen elkaar snel op. Zo speelt ze in de jeugdfilm Penny’s Shadow, spreekt ze verschillende films in, van Barbie en de Prinsessenschool tot Hotel Transylvania, en speelt ze een dubbele hoofdrol in de film Fashion Chicks.

Liefde

Naast haar carrière als actrice heeft Liza een druk bestaan. In 2013 vindt ze de liefde bij Ralph Manheim, en in 2016 bevalt ze van hun eerste kindje, zoontje Jonah. In 2018 volgt bovendien dochtertje Charlize. En zo is het gezinsgeluk helemaal compleet! Als kers op de taart stappen Liza en Ralph begin 2023 in het huwelijksbootje. Hier heeft de actrice enkele prachtige foto’s van gedeeld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIZA SIPS (@lizasips)

Bekend snoetje

Ze brak dan misschien op zeventienjarige leeftijd door, maar Liza staat al van jongs af aan in de schijnwerpers. Zo valt op haar website te lezen dat ze haar eerste rolletje al in 1995 wist te veroveren. Toen was de kleine Liza pas vijf jaar oud!

Benieuwd hoe kleine Liza er destijds uitzag? Klik dan door naar de volgende pagina.

Laatste nieuws