Koningin Letizia straalt in roze jurk met opvallende bloemen

De koningin is duidelijk klaar voor de lente!

Waar we koningin Letizia meestal zien in een ton sur ton look, doet ze soms ook een uitstapje naar de elegante hoek van haar kledingkast. Zo verscheen ze gisteren in een gebloemde roze jurk bij de Nationale Culture Awards in Zaragoza. 

Bloemenprint en pastel

Wij zouden een hoop geld overhebben om een kijkje te nemen in de kledingkast van de Spaanse koningin Letizia. Zij straalt namelijk altijd in kleur, al kiest ze soms ook voor de wat meer ingetogen looks. Haar outfit van gisteren hoort alleen niet bij deze categorie, en schreeuwt het eigenlijk alles uit wat we in de lente nodig hebben: bloemenprint en pastelkleuren.

Bron: NL Beeld / Brunopress

Voor de National Culture Awards trok de koningin een roze midi-jurk aan met zwarte accenten en opvallende bloemen. Enne, deze jurk van Temperley London kennen we ook al! De jurk droeg ze namelijk ook in 2019, tijdens een officieel diner in Zuid-Korea. Toen nog met zwarte pumps en een royal knotje, anno 2023 nonchalant met roze pumps van Magrit, lange lokken en een bijpassende clutch.

Bron: NL Beeld / Brunopress

Om haar look nog feestelijker te maken, combineert de Spaanse koningin fuchsia roze oogschaduw met een paar opvallende wimpers en een glossy lip. En wat staat het haar goed!

Bron: NL Beeld / Brunopress

Uiteraard was koning Felip ook van de partij, al koos hij voor een rustigere outfit. Voor de awardshow droeg de prins een marineblauw tweedelig pak, die hij combineerde met een lichtblauw en een dieprode stropdas.

Bron: NL Beeld / Brunopress

National Culture Awards

De National Culture Awards zijn misschien minder glamorous dan menig awardshow, maar is het zeker belangrijk dat het bestaat. De jaarlijkse awardshow is namelijk bedoeld om culturele activiteiten te promoten en om maatschappelijke erkenning van de betrokkenen tot uitdrukking te brengen. Mensen of instellingen die met hun werk of actieve deelname aan verschillende gebieden van artistieke of literaire creatie, vallen daarmee in de prijzen.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld / Brunopress

Laatste nieuws