Kate ontmoet 109-jarige fan

De twee blijken meer gemeen te hebben dan gedacht...

Dat Kate over de hele wereld fans heeft in allerlei soorten en maten, is niets nieuws. Maar gisteren ontmoette de prinses een wel heel bijzondere fan. In een verzorgingstehuis sprak ze met een 109-jarige vrouw, met wie ze meer overeenkomsten blijkt te hebben dan in eerste instantie gedacht…

Elegant

Na een weekend vol glam, recycling en billenkoek voor William, is Kate weer volop aan de slag gegaan. Gisteren stond er een werkbezoek op de planning, waarvoor de prinses langsging bij een verzorgingstehuis in Oxford.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Elegant als altijd verscheen Kate in een donkerblauwe Roland Mouret-pantalon met bijpassende coltrui en daarover haar Max&Co-jas. Ze maakte haar outfit af met een blauw Polène-tasje, nieuwe oorbellen én haar welbekende Emmy Josie-pumps, waarvan het niet de eerste keer was, en zeker niet de laatste keer zal zijn dat ze deze draagt.

Overeenkomsten

Eenmaal aangekomen was specifiek één fan erg blij om Kate te zien. De 109-jarige Nora vertelde Kate dat ze jarig was op 7 januari, waarop Kate verrast antwoordde “Dat is twee dagen voor de mijne! Mede Steenbok!” En hun sterrenbeeld is niet het enige wat de dames gemeen hebben, want als de prinses vraagt naar het lievelingseten van Nora, antwoordt ze “Niertjes en spruitjes” – en laat dat nou nét het gerecht zijn dat Kate wekelijks klaarmaakt – pardon, laat klaarmaken.

Kookkunsten

kate
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Dat de prinses thuis het eten krijgt voorgeschoteld van een chefkok, werd wel duidelijk toen ze zelf een schort omdeed en zich in de keuken van het tehuis waagde aan een pannenkoeken-bak-contest. Natuurlijk, de bewoners waren blij om Kate te zien. Maar het koken laten ze toch echt liever aan de professionals over…

Voetbalcompetitie

Last but not least ging Kate de competitie aan met bewoonster Jean, die in het tehuis inmiddels bekend staat als de opperkoningin van het digitaal tafelvoetbal. Dat Kate met haar prinsessentitel toch achterblijft, blijkt wel wanneer ze Jean achteraf bedankt omdat ze haar niet volledig heeft ingemaakt.

Bron: Blauw Bloed, Hello! Magazine, UFO No More | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws